Cine sunt rivalele sexy ale lui Ovidiu Anton la Eurovision 2016

Ovidiu Anton a câștigat finala națională cu piesa ”Moment Of Silence”, care i-a adus 6.585 de voturi
Ovidiu Anton a câștigat finala națională cu piesa ”Moment Of Silence”, care i-a adus 6.585 de voturi

Cu scandal, ca în fiecare an, cu controverse, dar şi cu aplauze, România şi-a desemnat duminica trecută câştigătorul finalei naţionale Eurovision. Rocker-ul Ovidiu Anton va concura la Stockholm, Suedia, unde îl aşteaptă însă o armată de concurente bazate şi la voce, şi la trup.

România va concura în cea de-a doua semifinală de la Stockholm, de pe 12 mai (n.r. finala va fi pe 14 mai), iar solistul Ovidiu Anton (33 de ani) nu va avea deloc o misiune uşoară. Interpretul melodiei “Moment of silence” va da piept cu solişti care se bazează şi pe imagine, nu doar pe piesă şi pe voce. Noi le-am remarcat pe frumoasele din Albania, Australia, Malta, Armenia, Austria, dar şi vecina din Moldova, Lidia Isac, este la înălţime.

Majoritatea este formată din fete blonde, tinere, cu trup perfect, zâmbet criminal şi bucle de Ileana Cosânzeana. Senzuala Iveta Mukuchyan din Armenia are 30 de ani, a studiat Conservatorul, iar în 2012 a participat la “Vocea Germaniei”, unde a ajuns în galele live. La Eurovision o vom asculta cu piesa “LoveWave”.

O prezenţă exotică vine din Australia, care va fi reprezentată în Suedia de Dami Im (27 de ani), originară din Seul, Coreea de Sud. Tânăra s-a remarcat la “X Factor” Australia, iar melodia cu care va concura la Stockholm nu a fost încă făcută public.

Din Austria, cu piesa “Loin d’ici”, vine ZOË (19 ani), o blondă desprinsă parcă din paginile revistei Playboy. Ea şi-a mai încercat norocul şi anul trecut, în finala naţională din Austria, dar iată că abia în 2016 conaţionalii ei au desemnat-o câştigătoare.

Şi Malta stă bine la capitolul frumuseţe. Ira Losco (34 de ani) a mai concurat pentru ţara ei în cadrul Concursului Muzical Eurovision 2002, cu melodia “7th Wonder”, terminând pe locul al doilea. Pe scena din Suedia va interpreta „Chameleon”.

Eneda Tarifa (33 de ani) va reprezenta Albania la Eurovision cu melodia „Përrallë” şi cu siguranţă ne va încânta nu doar urechile, ci şi ochii.

Şi moldoveanca din Republica Moldova se ţine tare. Superba Lidia Isac (22 de ani) va cânta “Falling Stars”. În 2013, 2014 şi 2015, Lidia şi-a mai încercat norocul la finala naţională din Moldova, însă într-o trupă numită „Glam Girls”. Iată că abia când a decis să participe singură, norocul i-a surâs.

A câștigat finala națională abia la a cincea încercare

Ovidiu Anton (33 de ani) a dat lovitura la finala națională a Eurovision 2016, de la Baia Mare, cu piesa „Moment Of Silence”, o compoziție proprie, care i-a adus 6.585 de voturi. Succesul său a fost însă umbrit de un mare scandal, în stil dâmbovițean. Nu de alta, dar marele învins, Mihai Trăistariu, a anunțat că va depune plângere la Parchet, pe motiv că voturile fanilor săi ar fi fost blocate, ca să nu iasă câștigător.


  Ovidiu Anton a câștigat finala națională cu piesa ”Moment Of Silence”, care i-a adus 6.585 de voturi
Ovidiu Anton a câștigat finala națională cu piesa ”Moment Of Silence”, care i-a adus 6.585 de voturi

Ovidiu se bucură de reușită cu atât mai mult cu cât a mai avut patru încercări eșuate, la această competiție. Deși a câștigat alături de echipa formată de el (n.r.- patru soliști și un dansator), TVR a anunțat că va face mari schimbări și că Anton va urca pe scena din Suedia alături de alți artiști, impuși de organizatori.

cub horoscop 1 gif
foto 1  Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
Submarinul Cetus FOTO Guvernul Britanic png
GYORPLUSZ jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg