«Clanul» Ţopescu, îndrăgostit de nepoţelul Noah

Ultima actualizare:

    Cristian Ţopescu (73 de ani) e tare mândru de primul lui nepoţel. Şi nu numai. Toată familia lui e frumoasă şi liniştită, iar asta îi aduce cea mai mare satisfacţie.
Cristian Ţopescu (73 de ani) e tare mândru de primul lui nepoţel. Şi nu numai. Toată familia lui e frumoasă şi liniştită, iar asta îi aduce cea mai mare satisfacţie.

În familia celebrului realizator de televiziune Cristian Ţopescu a apărut încă un membru, micuţul Noah. Bunicul şi tinerii lui părinţi au vorbit despre micuţ, în exclusivitate pentru revista OK!

Citeşte şi:

Cristina Ţopescu pofteşte la îngheţată

Cristian Ţopescu: «Nu mă îndur să arunc nici un ziar»

Cristian Ţopescu îmi mărturisea la un moment dat că, la cei 73 de ani ai săi, n-a renunţat la gândul de-a mai simţi încă o dată emoţiile prin care trece un proaspăt tătic.

Până atunci, trebuie să se obişnuiască cu o postură pentru care se pare că n-a fost foarte pregătit, aceea de bunic. În decurs de un an, fiul lui mijlociu, Cristi (34), şi-a unit destinul de cel al Ralucăi (30) şi a devenit şi tăticul grijuliu al lui Noah.

OK!: Cum vă simţiţi în postura de bunic?

Cristian Ţopescu: Excelent. Şi mă bucur că în familia noastră a mai apărut un băiat, viitor bărbat, care să ducă numele nostru mai departe.

Cu cine seamănă aşa cuminte?

Cristi: Nu ştiu cu cine. Cred că totuşi cu tata, pentru că el este cel mai calm şi mai liniştit din familie.

Cristian Ţopescu: Subscriu, are dreptate. Suntem o familie liniştită. Sora lui Cristi este mai agitată, dar, în general avem toţi un temperament, cum se spune, flegmatic, nu? Într-o viaţă agitată, trebuie să fim liniştiţi ca să facem faţă.

Cum şi când reuşiţi să vă reuniţi cu toţii?

Cristian Ţopescu: Pe la zile aniversare sau pe la sărbătorile religioase. Altfel e greu, pentru că fiecare dintre noi lucrează în altă parte a Bucureştiului, iar unii umblă şi prin ţară sau prin alte ţări. Şi este mai greu să ne coordonăm programul în aşa fel încât să ne vedem, nu ştiu, o dată pe lună.

Dar ne vedem la 15 mai, 4 iulie, 30 iulie, 26 martie, iar acum s-a adăugat şi 21 iulie în calendarul aniversărilor familiei.

Acum că a venit şi micuţul Noah, vă vizitaţi mai des?

Cristian Ţopescu: Nu, cel mai des îl vizitează unchiul Basti (nr: fiul lui cel mic, Sebastian) pe Noah. Asta şi pentru că, la rândul lui, unchiul Cristi îl răsfaţă pe Basti cu tot felul de jocuri video şi îl plimbă cu scuterul.

De-aia nu mai scapă de el. Asta când vine la Bucureşti. El studiază la Colegiul German Brukenthal din Sibiu. Acolo, în oraşul natal al soţiei mele, Christel Ungar, se mai află încă jumătate din familia mea, adică mama soţiei, un cumnat şi-o cumnată.

Astfel, Basti este pe mâini bune, nu este lăsat de izbelişte cum se spune, iar noi, părinţii, facem naveta săptămânal sau bilunar la Sibiu, în funcţie de programul nostru.

«Basti se mândreşte că e unchi la 13 ani»

Cristian Ţopescu are trei copii: pe Cristina Ţopescu, vedeta ştirilor de la Prima TV, pe Cristi, care i-a dăruit şi primul nepoţel şi pe Sebastian, mezinul, băiatul lui şi al lui Christel Ungar.

"Basti se mândreşte că e unchi la 13 ani", spune Cristian Ţopescu. Fiica lui, Cristina, nu a apucat încă să-şi vadă nepoţelul.

"Cred că nici un membru al familiei n-a fost destul de pregătit pentru acest moment. Bunicul, când a auzit prima dată că va deveni bunic, a spus că este puţin cam devreme pentru el. Cristina probabil că nu-i pregătită să fie mătuşică", spune Raluca, mama bebeluşului.

Citiţi pe larg interviul în revista “OK! România” care a apărut vineri pe piaţă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net