Claudia Pătrășcanu i-a tăiat moțul fiului. Orice băiețel și-ar dori un asemenea tort!

Petrecerea a fost una de pomină
Petrecerea a fost una de pomină

Claudia Pătrășcanu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei. În noiembrie 2014 a devenit mamă pentru prima dată, atunci când l-a adusa pe lume pe micuțul Gabriel, fiul ei și al lui Gabi Bădălău. În același an a făcut și cununia civilă, iar anul acesta a îmbrăcat și rochia de mireasă și a dănțuit alături de invitați la o petrecere de pomină.

Solista are motive de bucurie. Însărcinată în patru luni, aceasta a aflat că va avea un al doilea băiețel, dar cum micul Gabriel este cel care-i ocupă tot timpul, Claudia s-a ocupat de o petrecere pentru tăierea moțului copilului de aproape doi ani. Copii și adulți și-au dat întâlnire la ziua special pregătită pentru băiețel, unde au fost așteptați cu bucate alese și un loc de joacă amenajat cu multe culori și atracții pentru cei mici.

Tortul lui Gabi a fost sub forma unui șantier în miniatură
Tortul lui Gabi a fost sub forma unui șantier în miniatură

Cea mai mare surpriză pentru Gabriel a venit din partea tatălui său. Bădălău s-a ocupat personal pentru ca juniorul său să aibă cel mai frumos tort. Prăjitura impresionantă și delicioasă a luat forma unui șantier în miniatură. Fiul Claudiei este pasionat de tot ceea are legătură cu lumea vehiculelor motorizate care se găsesc pe un șantier, așa că la petrecerea dată în cinstea sa, cel mic s-a răsfățat cu un tort imens. Dintre obiectele puse pe tavă, pentru ca Gabi să aleagă doar câteva, microfonul a fost unul dintre lucrurile selectate, semn că se poate îndrepta spre o cariera artistică, întocmai ca mama sa.

"Vă iubim și vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături! Gabriel a avut o petrecere și un tort de vis, asta pentru că tatăl lui a avut grijă să arate exact așa cum îi place băiatului! Pasiunea lui s-a transformat într-un tort imens. Tati, te iubim", a scirs Claudia pe pagina ei de Facebook, acolo unde a împărtășit cu fanii și mai multe instantanee de la petrecere.


    Tortul lui Gabi a fost sub forma unui șantier în miniaturăFoto: arhivă personală
Tortul lui Gabi a fost sub forma unui șantier în miniaturăFoto: arhivă personală
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
roxana hulpe colaj jpg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg