Claudia Pavel: ”Băiețelul meu e vegan. Așa a ales el”. Ce mănâncă micuțul Noah la 8 ani

Ultima actualizare:

    Claudia Pavel și fiul ei, Noahfoto: Facebook
Claudia Pavel și fiul ei, Noahfoto: Facebook

Claudia Pavel și fiul ei, Noah, au ales un stil de viață vegan, care pentru unii poate părea de neînțeles sau de neacceptat. Solista a luat însă toate deciziile cu ajutorul unui medic și spune că se simte minunat. Iar micuțul Noah, asemenea.

Cântăreața Claudia Pavel o ține tot într-o vacanță în pandemie. Solista tocmai s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a stat două săptămâni, împreună cu băiețelul ei, Noah, și sora ei. Dacă mulți ar crede că își face de cap prin alte țări, ei bine singurul bărbat din viața lui Cream este chiar fiul său, Noah, în vârstă de doar 8 ani. Cei doi sunt de nedespărțit, iar Noah i-a moștenit mamei, încă din burtică, și obiceiurile alimentare. Băiatul este vegan, nu consumă carne deloc, chiar dacă este în perioada de creștere.

“Sunt vegană și eu și copilul meu. Lui Noah nu-i place carnea. El așa a ales. Eu am fost vegană și pe timpul sarcinii și probabil că s-a transmis acest obicei. Când m-am întors din America în România cu copilul, bunica a început să-i dea carne, brânză, să crească mare. Dar el a refuzat, i-a fost chiar rău, e alergic la multe lucruri. Mănâncă mult avocado, fructe de pădure, brânză de caju, pâine integrală fără drojdie. Bea doi litri de suc natural pe zi“, a povestit solista la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

„Nu poți să-ți faci o relație în pandemie”

După ce s-a despărțit de tatăl copilului ei și s-a întors din America în România, Claudia Pavel nu s-a mai implicat în nici o relație. Acum, în pandemie, solista spune că e și mai dificil să găsești dragostea. „La mine bărbații nu sunt o prioritate. Nu ne ajută condițiile actuale. Acum dacă te vezi cu unul trebuie să-i faci testul PCR înainte. Nu sunt vremuri de început o relație. Dacă voiam sa fiu măritată, reușeam. Eu am crezut că o să rămân în America. Dar nu știi ce-ți rezervă viața”, a mai spus cântăreața.

Claudia Pavel s-a luptat pentru custodia copilului

Claudia Pavel, pe numele de scenă Cream, își crește singură copilul, care este rodul iubirii ei cu americanul Jeremy Lewis, fost jucător de baschet. Jeremy Lewis şi Claudia Pavel au fost logodiţi, dar nu au ajuns niciodată la altar. Cream a stat în America timp de 2 ani, în perioada 2011-2013. Cântăreața se mutase pe atunci în casa „socrilor” ei din Las Vegas şi trăia într-un lux orbitor. Părinţii lui Jeremy, Harold şi Tina Lewis, sunt nişte oameni de afaceri foarte înstăriţi, care deţin un lanţ de 20 de restaurante. Cu toate acestea, relaţia lor s-a destrămat, din cauza diferențelor culturale. La întoarcerea în ţară, cântăreaţa a dezvăluit că a devenit mămică, dar nu a vrut să dezvăluie presei din România cine este tatăl copilului. Claudia s-a războit prin tribunale cu Jeremy Lewis pentru custodia fiului lor. Părinții lui Jeremy au acuzat-o chiar de răpirea copilului, după ce vedeta l-a adus în România. După incident, Cream i-a intentat americanului proces de custodie, băiatul rămânând cu ea. De atunci, relația dintre Cream și tatăl copilului ei e aproape inexistentă.

Citește și:

Survivor România 2021. Costi Ioniță, vegan convins și în jungla din Dominicană: "Mortăciunile aduc în tine moarte"

INTERVIU Paula Seling: "De peste doi ani mănânc doar plante". Tot ce nu s-a spus despre noua viață a solistei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net