Claudia Pavel cere să fie machiată doar într-un anumit fel. Ce secrete ascunde

Ultima actualizare:

Vedetele plătesc bani grei pentru un machiaj profesionist, chiar şi 300 de euro şedinţa, însă unele dintre ele nu scot un ban din buzunar. Nu de alta, dar surorile lor sunt specialiste în arta machiajului şi ştiu să le mascheze imperfecţiunile, cu ajutorul fardurilor.

Cristina Şoloc, prezentatoarea emisiunii ”România veritabilă”, de la TVR 1, poate face lesne o carieră şi ca fotomodel, căci are un chip de păpuşă. Deşi a împlinit 42 de ani, nu-i dai nici 25. Şi asta pentru că are în spate un om de nădejde, care ştie să-i pună în evidenţă trăsăturile fizice. Este vorba despre frumuşica ei soră, Mimi, care e hair-stylist şi are propriul salon în Cluj.

Mihaela şi Anca Rădulescu
Mihaela şi Anca Rădulescu

”O recomand cu încredere, este foarte talentată şi pasionată. Sora mea a absolvit Facultatea de Administraţie Publică, dar pentru că nu era mulţumită cu munca de birou şi nici cu salariul de funcţionar s-a reprofilat. Ea ştie cum să-mi pună privirea în valoare, dar tot ea mă şi coafează, pentru că are dublă specializare”, ne-a declarat Cristina.

Cream nu face un pas fără Paula, care a machiat şi vedete de la Hollywood
Cream nu face un pas fără Paula, care a machiat şi vedete de la Hollywood

Şi Claudia Pavel (34 de ani) este o adevărată apariţie la evenimente, responsabilă cu look-ul ei de invidiat fiind surioara Paula Pavel (38 de ani). ”O machiez dintotdeauna pe Claudia, şi când era mică tot eu o aranjam, fiind studentă la Arte Plastice. La ea îmi ia 30-40 de minute, contează foarte mult să cunoşti toate imperfecţiunile chipului şi să le maschezi. Ei îi place să arate ca venită de la plajă, aşa că aleg culori neutre, naturale, pasteluri care să îi evidenţieze trăsăturile. Încercăm să o facem şi mai frumoasă decât e”, ne-a declarat Paula.

Dar superbele brunete au colaborat şi la filmările pentru thrillerul românesc „Terapie pentru crimă”, filmat în 2014, când solista a interpretat rolul funcţionarei Matilda: ”Faţa Claudiei e mai angelică, aşa că pentru acel rol i-am conturat sprâncenele mai tare şi i-am făcut un machiaj cu foarte mult negru”, povestea Paula, la acea vreme.

Paula Pavel lucrează de aproape zece ani şi la Hollywood. Apropiaţii acesteia susţin că prin mâna ei au trecut şi vedete de top, precum actriţele Pamela Anderson şi Megan Fox. Cât o priveşte pe Daniela Crudu (29 de ani), nici ea nu iese din casă fără să se aşeze la măsuţa de machiaj a surorii sale, Anamaria (27 de ani).

“Pe Daniela o machiez acasă. Aici am tot ce îmi trebuie. Lumină, masă specială şi produse cosmetice adecvate tenului ei. Tot machiajul durează aproximativ o oră. Eu o machiam pe Daniela şi înainte de a face acest curs, dar am vrut să ştiu totul despre machiaj, aşa că am ales să învăţ de la cea mai în măsură persoană în acest domeniu, Mirela Vescan”, ne-a povestit Anamaria.

Daniela Crudu este o clientă fidelă a Anamariei
Daniela Crudu este o clientă fidelă a Anamariei

Deşi fardurile fac minuni, Cruduţa a trecut şi pe la medicul estetician, pentru a-şi mişcora nasul, a-şi mări buzele şi a scăpa de bărbia dublă, operaţii care costă în jur de 5.000 de euro. 

Mihaela Rădulescu se lasă pe mâna cumnatei

Apariţiile pe micul ecran ale Mihaelei Rădulescu (48 de ani) trebuie să fie perfecte, aşa că vedeta tv are o echipă pe cinste, din care face parte şi cumnata ei, Anca Rădulescu (44 de ani), desemnată „Cel mai bun make-up artist al anului 2011”. Aceasta a făcut o dezvăluire la o emisiune tv, de faţă cu Mihaela.

“Tu ai nasul strâmb, deci trebuie să folosesc umbre pentru a părea perfect. Na, dacă ai zis că pot spune orice, am spus”, a declarat Anca, înainte ca Răduleasca să se programeze la operaţia estetică.  Specialista în machiaj le-a oferit câteva sfaturi femeilor, la Kanal D: „De cele mai multe ori, alegerea fondului de ten. Asta este prima greşeală. Fondul de ten trebuie să fie în aceeaşi culoare cu tenul. Pudra trebuie să fie translucidă, nu o pudră compactă, pentru a obţine naturaleţe. Sunt patru puncte pe care trebuie aplicată: frunte, nas, bărbie şi obraji. Uniformizăm pe centrul feţei şi apoi ne ducem pe conturul feţei şi uşor pe gât. Să nu rămână o mască”.

Cristina Şoloc, de la TVR, apelează la Mimi, specializată în machiaj şi în coafură
Cristina Şoloc, de la TVR, apelează la Mimi, specializată în machiaj şi în coafură

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net