Colegi la Antena 1, rivali în afacerile cu restaurante

Ultima actualizare:

    La cafeneaua lui  Mihai Morar,  o cafea costă 9 lei
La cafeneaua lui Mihai Morar, o cafea costă 9 lei

Pe holurile Antenei 1, locul lor de muncă, cei patru afacerişti se salută colegial, însă, după ce trag uşa după ei, Mihai Morar, Dani Oţil, Cătălin Scărlătescu şi Nicolai Tand devin rivali. Localurile lor, aranjate cu bun-gust, sunt pline de clienţi care se înfruptă din bunăţi. Preţurile nu sunt deloc mici, dar asta nu-i sperie pe fanii vedetelor tv, care au devenit clienţi fideli.

Patru dintre vedetele Antenei 1 au parte de o dublă provocare, căci atunci când nu sunt în faţa camerelor de luat vederi, pot fi găsiţi la localurile deschise în Bucureşti, unde merg zilnic pentru a supraveghea afacerile în care au investit mii de euro. Este vorba despre  Dani Oţil (37 de ani), Mihai Morar (36 de ani), Cătălin Scărlătescu (46 de ani) şi Nicolai Tand (44 de ani), care au localurile pline de clienţi. Luna trecută, Mihai Morar, matinalul postului Radio ZU şi prezentatorul emisiunii “Răi da’ Buni” (Antena Stars), şi-a inaugurat cocheta cafenea „Emozia manifesto”, în apropiere de Universitate, un loc liniştit şi curat, unde o cafea costă între 9  şi 15 lei, preţuri rezonabile, dacă e să ţineţi cont că aveţi mari şanse să fiţi serviţi chiar de Morar în persoană. 

Pe aici trece, aproape zilnic, pentru a-şi bea cafeluţa, Daniel Buzdugan. 


    Dani Oţil  vă aşteaptă  la localul lui,  cu delicioasele  găluşte cu prune,  la 24 de lei porţia
Dani Oţil vă aşteaptă la localul lui, cu delicioasele găluşte cu prune, la 24 de lei porţia

Dar şi Dani Oţil, matinalul Antena 1, şi-a deschis, acum doi ani, Restaurantul “The Grill”, în zona Herăstrău. Reporterii Click! au vizitat localul  amenajat ca în străinătate. Am răsfoit meniul, însă nu te poţi atinge chiar de orice, dacă eşti drămuit la bani, căci preţurile sunt destul de mari: un antricot de vită Black Angus – 27 de lei/100 g, burger de struţ – 58 de lei, risotto cu fructe de mare – 49 de lei, piure de cartofi cu trufe – 18 lei/200 g, melci gratinaţi cu unt şi verdeaţă – 32 lei/6 bucăţi, supă cremă de praz – 19 lei/350 g, tocană de fructe de mare – 42 lei/350 g, găluşte cu prune la borcan – 24 lei/150 g, mousse de ciocolată cu zmeură – 24 lei/120 g.

Au făcut investiţii de mii de euro

Cât îl priveşte pe Nicolai Tand, gazda emisiunii „Star Chef” de la Antena Stars, acesta se poate mândri cu cel de-al doilea restaurant, numit ”Nicolai”, situat în zona Dorobanţi.


    Nicolai Tand vă găteşte supă de ceapă, la 26  de lei porţia
Nicolai Tand vă găteşte supă de ceapă, la 26 de lei porţia

„L-am deschis pentru că am nişte reţete de suflet, cu care voi scoate şi o carte. Sunt reţete de la mama, de la sora mea. Am de la ciorba de fasole cu pită de mălai, până la gogoşile cu care am crescut eu, lucruri care chiar mi-au plăcut şi de care mă leagă nişte amintiri senzaţionale. Mâncare bună şi gustoasă. Mâncare pe care o comanzi la birou sau în drum spre casă, pe care o iei la pachet în zilele cu multă treabă şi lucruri de rezolvat, mâncare pe care o pui rapid pe masă atunci când prietenii vin în vizită, pe care o poţi da copilului tău în zilele în care nu ai vreme să găteşti. «Nicolai» e un proiect pentru care am muncit enorm, pentru că, de fiecare dată când încep să construiesc ceva, mă implic în totalitate, dar a fost şi un proiect de suflet, pe care l-am clădit încet şi cu mare entuziasm, având-o alături şi pe Monica, soţia mea. Aici o să găsiţi o parte din mine, pentru că sunt reţete cu care am crescut, reţete ale copilăriei mele. Asta îmi ocupă şi-mi va ocupa o mare parte din timp”, a declarat Nicolai pentru Click! Aici, găsiţi şi meniu de fiţe, la peste 60 de lei, dar şi banala supă de ceapă, la preţul de 26 Lei.

Cătălin Scărlătescu are un local şi la Neptun 

simeon stalpnicul png

Şi Cătălin Scărlătescu, unul dintre juraţii “Chefi la Cuţite” (Antena 1), îşi îmbie fanii cu produsele lui în restaurantul ”Burger şi Scoici 27”, din Centrul Vechi, dar şi la terasa cu acelaşi nume din Neptun.

simeon stalpnicul png

O porţie de scoici proaspete din Marea Neagră costă 39 de lei, 400 de grame, iar una de coaste de porc marinate ajunge la 34 de lei. Chef Scărlătescu este însă invitat peste tot să gătească, el colaborând, în acest sezon estival şi cu Dan Bittman, la parcul acestuia de agrement, situat pe malul lacului Sulimanu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net