Concurentii care merg în live-urile de la "Vocea României"

26 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Pavel Bartoș se pregătește să prezinte live-urileFoto: Pro Tv

Vineri seară, 25 noiembrie, a avut loc cea de-a doua etapă a knockout-urilor. Câștigătorii au ajuns astfel direct în show-urile live care vor începe curând. Emoțiile și talentul au fost la ele acasă, iar concurenții au dat tot ce au putut pentru a-și asigura un loc în galele live.

Noutatea sezonului şase, în premieră la „Vocea României” de la Pro TV, este runda knockout-urilor, care a debutat vinerea trecută (18 noiembrie). Fiecare antrenor a intrat cu câte nouă concurenți. Toți au pregătit temeinic câte o piesă şi au urcat pe scenă câte trei. Aspiranţii la marele trofeu au cântat pe rând, iar antrenorul a avut dificila sarcină de a alege doar unul dintre ei. Etapa a adus, dincolo de emoții, și dorința de a ajunge mai aproape de marele trofeu. 

Fiecare dintre mentori şi-a invitat câte trei concurenţi pe scenă, iar la finalul serii doar câte unul a mers mai departe. Aşa se face că, vineri, 25 noiembrie, Smiley şi Loredana au desemnat câte un candidat, iar Tudor Chirilă şi Marius Moga, câte doi.

Loredana Groza a mai avut doar trei concurenți în această etapă, așa că a avut de luat dificila decizie doar o dată. A fost chiar prima, așa că restul serii a fost mai liniștită pentru ea. Dintre Rucsandra Ilieascu, Howard Dell și Beatrice Apostu, cel care a convins-o pe Lori a fost Howard, fost actor în "Tânăr și neliniștit" și fost antrenor de fitness al celei care-l mentorează la "Vocea României". El li se alătură Andreei Ioncea și lui Ștefan Roșcovan pentru live-uri.

Echipa Loredana Groza: Andreea Ioncea, Ștefan Roșcovan, Howard Dell

simeon stalpnicul png
Howard Dell a trecut prin multe până a ajuns la Vocea RomânieiFoto: captură Pro Tv

Din echipa lui Tudor, primii care au intrat în scenă au fost Evelina Vîrlan, Teodora Baciu și Dragoș Anghel. Teodora, în vârstă de 17 ani, a fost cea care l-a convins pe antrenorul ei și i se alătură lui Robert Botezan, ales în ediția anterioară.

simeon stalpnicul png
Teodora BaciuFoto: captură Pro Tv

Ultimele trei fete, Iuliana Dobre, Ioana Hrișcă, Rose-Marie Velasquez, i-au făcut misiunea imposibilă lui Tudor. Acesta a ales-o cu greu pe Iuliana Dobre.

Echipa Tudor: Iuliana Dobre, Teodora Baciu, Robert Botezan

simeon stalpnicul png
Iuliana DobreFoto: captură Pro Tv

Din echipa lui Marius Moga au urcat pe scenă Zinaida Cojocaru, Ioana Ignat și Cătălina Godică. Dintre ele, cea care l-a convins pe “micul Mozart” a fost Ioana Ignat.

simeon stalpnicul png
Ioana Ignat a mers mai departeFoto: captură video

Cel de-al doilea “trio” a fost format din Alexandru Baroc, Andreea Olaru și Diana Astrid Petcu. Preferatul lui Moga a fost Alexandru. El și Ioana și li se alătură lui Ionuț Trif.

Echipa Marius Moga: Ioana Ignat, Ionuț Trif, Alexandru Baroc

simeon stalpnicul png
Alexandru BarocFoto: captură Pro Tv

Echipa Smiley. El a mai avut doar trei concurenți. L-a ales pe Sebastian Serendischi, care s-a alăturat Ramonei Nera și lui Alexandru Mușat.

simeon stalpnicul png
Sebastian SerendischiFoto: captură Pro Tv
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
cub maria tonciu mama png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor