Connect-R, dezamăgit de momentul Mirei la iUmor: "Cum să accepți așa ceva?"

image
Connect-R, dezamăgit de roast-ul Mirei

Edițiile iUmor sunt presărate și cu momente făcute de vedete sau comedianți consacrați. În cea mai recentă emisiune, invitată a fost și Mira, solista pentru care Mihai Bendeac a recunoscut că a făcut o pasiune. Dacă jurații i-au apreciat glumele, Connect-R s-a arătat deranjat de unele dintre ele și le-a catalogat drept tendențioase.

Cum a urcat pe scenă, Mira i-a spus lui Bendeac: “Știi ce credeam? Că ai alte gusturi. Mă așteptam să îți placă ceva mai exotic, cum ar fi Bona Santiago. Scuze! Bella Santiago!”. Actorul a reacționat: “Asta este excepțională!”, iar Dan Badea a afirmat: “Dar de ce mă, că e filipineză!?! Băi!”.

Mira a continuat: “Am crezut că îți place felul ăla stricat, dar simpatic în care vorbește limba română! După care mi-am dat seama! Bă, n-are cum să-i placă, n-are cum să-l atragă așa ceva, că, altfel, ar trebui să-l iubească la nebunie pe Abi Talent Apropo de băieții ăștia agramați care au blog și vlog. Se tot laudă că româna este limba lor maternă. Probabil pentru că o vorbesc mai bine mamele lor sau nu știu de ce. Dar nu am vrut să o supăr pe Bella cu gluma mea. Din contră, chiar o admir și mă bucur că a venit aici să ne ia premiile. România are un popor frumos, se poartă frumos cu imigranții. Sunt sigură că și Alex Velea, Connect-R, Pepe s-au simțit bine primiți la noi". Acestea au fost ;i replicile care l-au deranjat pe Connect-R.

Reacția lui Connect-R: "Cum să accepți așa ceva?"

image
Connect-R, dezamăgit de roast-ul Mireifoto: Facebook

"Mira, cum să accepți așa ceva în 2020! Sunt total dezamăgit! Aia e, facem orice doar ca să fim văzuți. Cum suntem văzuți nici nu mai contează. America? E o minciună. România este țara tuturor posibilităților. Suntem șmecheri rău. A, și să nu uităm că totuși ce a făcut Mira la iUmor e un pamflet. Pe bune? Mira nu cred că a fost rău intenționată, ci pur și simplu nu a realizat că textul e tendențios, așa că, mai multă atenție! Cuvintele au putere", a scris Connect-R pe Facebook. 

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
cub casă stela popescu png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
Radu Mirică s-a sinucis
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel