Connect-R, dezamăgit de momentul Mirei la iUmor: "Cum să accepți așa ceva?"

Connect-R, dezamăgit de roast-ul Mirei
Connect-R, dezamăgit de roast-ul Mirei

Edițiile iUmor sunt presărate și cu momente făcute de vedete sau comedianți consacrați. În cea mai recentă emisiune, invitată a fost și Mira, solista pentru care Mihai Bendeac a recunoscut că a făcut o pasiune. Dacă jurații i-au apreciat glumele, Connect-R s-a arătat deranjat de unele dintre ele și le-a catalogat drept tendențioase.

Cum a urcat pe scenă, Mira i-a spus lui Bendeac: “Știi ce credeam? Că ai alte gusturi. Mă așteptam să îți placă ceva mai exotic, cum ar fi Bona Santiago. Scuze! Bella Santiago!”. Actorul a reacționat: “Asta este excepțională!”, iar Dan Badea a afirmat: “Dar de ce mă, că e filipineză!?! Băi!”.

Mira a continuat: “Am crezut că îți place felul ăla stricat, dar simpatic în care vorbește limba română! După care mi-am dat seama! Bă, n-are cum să-i placă, n-are cum să-l atragă așa ceva, că, altfel, ar trebui să-l iubească la nebunie pe Abi Talent Apropo de băieții ăștia agramați care au blog și vlog. Se tot laudă că româna este limba lor maternă. Probabil pentru că o vorbesc mai bine mamele lor sau nu știu de ce. Dar nu am vrut să o supăr pe Bella cu gluma mea. Din contră, chiar o admir și mă bucur că a venit aici să ne ia premiile. România are un popor frumos, se poartă frumos cu imigranții. Sunt sigură că și Alex Velea, Connect-R, Pepe s-au simțit bine primiți la noi". Acestea au fost ;i replicile care l-au deranjat pe Connect-R.

Reacția lui Connect-R: "Cum să accepți așa ceva?"


    Connect-R, dezamăgit de roast-ul Mireifoto: Facebook
Connect-R, dezamăgit de roast-ul Mireifoto: Facebook

"Mira, cum să accepți așa ceva în 2020! Sunt total dezamăgit! Aia e, facem orice doar ca să fim văzuți. Cum suntem văzuți nici nu mai contează. America? E o minciună. România este țara tuturor posibilităților. Suntem șmecheri rău. A, și să nu uităm că totuși ce a făcut Mira la iUmor e un pamflet. Pe bune? Mira nu cred că a fost rău intenționată, ci pur și simplu nu a realizat că textul e tendențios, așa că, mai multă atenție! Cuvintele au putere", a scris Connect-R pe Facebook. 

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
neymar plange brazilia jpg
Jenna Ortega FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png