Corina Bud petrece! Cu cine a dansat vedeta

Ultima actualizare:
Corina Bud, la workshop-ul organizat de Emil Rengle
Corina Bud, la workshop-ul organizat de Emil Rengle

Corina Bud, împreună cu alte vedete îndrăgite ale showbiz-ului românesc, a participat la un workshop de cursuri de dans contemporan, organizat sâmbătă (20 iunie), de cel mai cunoscut coregraf din România.

Corina Bud, Antonia, Mira, Yanka, Anca pop, trupa de dans PRO Dance, băieții de la Maxim și mulți alții au participat sâmbătă (20 iunie) la cursul de dans organizat de Emil Rengle, cel mai cunoscut coregraf al momentului. Artistul le-a oferit vedetelor câteva ore de distracție și le-a învățat mișcări și trucuri noi pe care le pot aplica pe ringul de dans.

Corina Bud la cursurile de dans


    Corina Bud, la workshop-ul organizat de Emil Renglefoto: arhiva personală
Corina Bud, la workshop-ul organizat de Emil Renglefoto: arhiva personală

După workshop, aceștia au petrecut la piscină până târziu în noapte, unde au avut ocazia să se răcorească după orele de dans solicitante. Evenimentul a fost primul dintr-o serie de astfel de workshop-uri care urmează să fie organizate de Emil Rengle pe parcursul acestei veri. 

Pentru mine, ca director artistic și coregraf, este extrem de important să pot da mai departe câteva dintre secretele care m-au ajutat pe mine să ajung unde sunt. Este măgulitor faptul că există atât de mulți tineri frumoși care iubesc dansul și care au ales să petreacă seara de sâmbătă alături de mine, învățând ceva total nou pentru ei. Sunt mândru de toți cei care au participat la workshop pentru că au reușit să iasă din zona lor de confort și au învățat foarte repede coregrafia. Sper să ne reîntâlnim cât de curând, poate chiar la un alt curs”, a declarat Emil Rengle

Cine este Emil Rengle

Emil Rengle este unul dintre cei mai căutați coregrafi din România
Emil Rengle este unul dintre cei mai căutați coregrafi din România

Emil Rengle este unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi din România. Acesta și-a început cariera pe scena de la „UNATC”, iar apoi a avut ocazia de a dansa în cele mai mari școli de dans din toată lumea, precum „Broadway Dance Centre New York”, „Pineapple Dance Studio Londra” și „Debbie Reynolds Los Angeles”. La vârsta de numai 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator din țară. Acesta a fost premiat la campionatul de dans „Hip Hop International”, pe care l-a și câștigat. Mai mult, artistul a colaborat cu artiști cunoscuți din România, precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina Bud, Alexandra Stan și Inna. De asemenea, Emil Rengle este coregradul odicial al emisiunii „Vocea României”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Șoșoacă SOS a făcut circ în Parlamentul European și a fost evacuată FOTO profimedia 0890554735 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net