Cornel Gale┼č: ┬źRegret c─â nu am avut copii cu Z├ónica mea┬╗

image
Ileana Ciuculete era un munte de energie. Ea a încetat din viaţă pe 14 martie 2017

Ziua de joi a fost una foarte grea, din punct de vedere emo┼úional, pentru Cornel Gale┼č, c─âci Ileana Ciuculete ar fi ├«mplinit v├órsta de 66 de ani. V─âduvul regretatei artiste se afl─â de ceva vreme ├«n Valencia, al─âturi de colegii de la agen┼úia de turism pentru care lucreaz─â, ├«ns─â amintirile cu ÔÇťz├ónicaÔÇŁ lui, care a ├«ncetat din via┼ú─â anul trecut, nu ├«i dau pace.

Pe vremea c├ónd  Ileana Ciuculete tr─âia, Cornel ┼či so┼úia lui obi┼čnuiau s─â petreac─â ├«mpreun─â de ziua acesteia de na┼čtere. Iat─â ├«ns─â c─â ieri, c├ónd regretata c├ónt─ârea┼ú─â de muzic─â popular─â ar fi ├«mplinit 66 de ani, Gale┼č a fost singur ┼či a retr─âit amintirile frumoase cu nostalgie ├«n suflet. Aflat la aproape 3.000 de kilometri dep─ârtare de ┼úar─â, mai precis ├«n Valencia, acolo unde se afl─â datorit─â jobului s─âu, so┼úul Ilenei Ciuculete ne-a oferit un interviu de suflet ├«n care ne-a vorbit despre regrete ┼či despre  via┼úa f─âr─â ÔÇŁz├ónic─âÔÇŁ.

ÔÇŁE bine s─â depl├óngi omul o perioad─â, ├«ns─â apoi trebuie s─â ├«┼úi continui via┼úa, pentru c─â triste┼úea ta ┼či g├óndurile tale nu-i fac bine celui care a plecat. Ast─âzi (n.r- joi), ea ar fi ├«mplinit 66 de ani. Mi-o amintesc frumoas─â, ar─âta foarte bine, era o femeie ├«ngrijit─â, cochet─â f─âcea masaje, tratamente faciale. C├ónd a aflat de afec┼úiunea pe care o are, ┼či-a comandat s─â nu mai stea. Mi-a fost extrem de greu s─â suport desp─âr┼úirea aceasta ve┼čnic─â. Regret c─â nu am avut copii cu ┬źz├óna mea┬╗ÔÇŁ, ne-a spus, printre lacrimi, Cornel Gale┼č.

image

A ├«ncercat din r─âsputeri s─â o salveze, dar totul a fost ├«n zadar. Mai mult, decesul so┼úiei sale l-a ├«mboln─âvit: ÔÇŁAm avut ┼či o afec┼úiune la glanda tiroid─â din cauza asta. E greu s─â vezi cum dispare de l├óng─â tine persoana pe care o iube┼čti enorm. C├ónd am aflat de boala ei, am luat ├«n calcul transplantul de ficat ├«ntr-o clinic─â din str─âin─âtate, doar c─â virusul pe care ├«l avea se p─âstrase ├«n s├ónge, ┼či era at├ót de puternic ├«nc├ót ar fi distrus noul ficat ├«n 48 de ore. Ziua aceasta va fi un moment de nostalgie. Pentru mine, mai pregnant─â a fost ziua de 14 martie, atunci c├ónd m-a l─âsat singur. ├Än inima mea sunt foarte trist, va veni o vreme s─â vorbesc despre am─âr─âciunea mea, pentru c─â am tot fost bolov─ânit. ├Än cei 26 de ani de convie┼úuire, eu ┼či so┼úia mea am fost desp─âr┼úi┼úi doar patru luni ├«nsumate. Am fost m├ón─â ├«n m├ón─â, nas ├«n nas, f─âr─â s─â ne plictisim unul de altul. Cea mai frumoas─â c─âsnicie!ÔÇŁ, a mai ad─âugat Cornel. 

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
anamaria prodan3 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anamaria prodan3 png
BeFunky collage 14 jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg