Cornelia Catanga, executat─â silit. Fiul ei ╚Öi-a anulat nunta. ÔÇŁAm vrut s─â m─â sinucidÔÇŁ

simeon stalpnicul png
Cornelia Catanga trece prin clipe groaznicefoto: Facebook Acces direct

Cornelia Catanga, una dintre cele mai cunoscute c├ónt─âre╚Ťe de muzic─â de petrecere de la noi din ╚Ťar─â, a fost executat─â silit din casa ├«n care locuia ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei, Aurel P─âdureanu. Datoriile au ajuns-o, iar fiul ei, Alexandru, a fost nevoit s─â-╚Öi anuleze nunta din cauza problemelor din familie.

Cornelia Catanga trece prin momente de cump─ân─â. Artista a fost executat─â silit din vila ├«n care locuia dup─â ce nu a putut s─â-╚Öi acopere datoriile de 90.000 de euro, ├«n prezent locuind al─âturi de so╚Ťul ei ├«n casa unor prieteni.

Ca și cum nu îi era de ajuns, fiul interpretei i-a dat o veste care a dărâmat-o. Se pare că Alexandru, fiul Corneliei și al lui Aurel și-a anulat nunta.

"Au fost momente ├«n via┼úa mea c├ónd am vrut s─â m─â sinucid. Vreau s─â fiu o piatr─â tare pentru Alexandru. Tot ce ├«mi mai doresc acum e s─â se c─âs─âtoreasc─â fiul meu, iar nora mea s─â-mi fac─â un nepot ┼či s─â fie feti┼ú─â", a declarata c├ónt─ârea╚Ťa ├«n cadrul unei emisiuni tv.

Chiar dacă vremurile pe care le trăiește Cornelia sunt tragice, interpreta de muzică lăutărească spune că vrea să rămână tare pentru fiul ei.

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
shark 6121088 1920 jpg
roland stanescu jpg
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg