Costel Busuioc, obligat de instanţă să «cânte» la piaţă

Ultima actualizare:

    Costel Busuioc  (42 de ani) n-a avut  în România succesul  pe care şi l-ar fi  dorit. În schimb, are  probleme cu legea
Costel Busuioc (42 de ani) n-a avut în România succesul pe care şi l-ar fi dorit. În schimb, are probleme cu legea

Costel Busuioc nu va mai cânta prin biserici sau pe marile scene, ci în pieţe sau sere. Tenorul şi-a primit pedeapsa după ce a lovit un şofer. Magistraţii au hotărât! Scapă de puşcărie, dar timp de două luni face muncă în folosul comunităţii.

Din cauza caracterului violent, Costel Busuioc (42 de ani) şi-a pus singur noroi pe carieră! A muncit din greu în Spania, ca să-şi întreţină familia, iar vocea sa inconfundabilă l-a trimis de la coada mistriei, pe marile scene muzicale.

Acum, se pare că cel supranumit pe bună dreptate ”Pavarotti din Carpaţi”, va ajunge din nou la munca de jos şi asta după ce zilele trecute şi-a aflat pedeapsa într-un dosar în care a fost acuzat de violenţă fizică şi verbală.

Mai precis, în luna octombrie 2014, cântăreţul aflat la volanul maşinii personale şi-a pierdut răbdarea şi, numulţumit că automobilul din faţa sa nu înaintează, a coborât şi i-a dat un pumn şoferului, un tânăr din Buziaş. Victima sa, Alexandru Constantin Pelcea, a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale, iar celebrul tenor a fost trimis în judecată pentru loviri şi alte violenţe.


    Alexandru  Pelcea, victima
Alexandru Pelcea, victima

Magistraţii judecătoriei din Timişoara l-au condamnat pe ”Pavarotti din Carpaţi” la un an de închisoare cu suspendare, să presteze muncă în folosul comunităţii,  şi de asemenea, trebuie să-i plătească victimei despăgubiri în valoare de 3.000 de euro. În plus, Busuioc se va prezenta săptămânal la Poliţie şi va trebui să anunţe dacă-şi schimbă locuinţa sau locul de muncă.

Mai mult, solistul va presta muncă în folosul societăţii, fie la SC Horticultura SA, fie în cadrul SC Pieţe SA, aşa că timp de două luni, Busuioc va mai putea cânta doar în vreo seră sau într-o piaţă din vestul României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
andrei versace a murit jpg
ilona jpg
banner mirabela dauer png
iulia vantur colaj instagram jpg
andrei versace a murit jpg
andrei versace jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net