Crişan şi fosta soţie se duelează în emisiuni tv

Ce face divorţul din om! Lăsând deoparte suferinţa şi complicaţiile, despărţirea Luciei de Cătălin Crişan (41 de ani), i-au deschis acesteia noi oportunităţi.

Doctor de profesie, Lucia se află în negocieri cu postul B1 TV pentru a realiza o emisiune pe teme medicale, iar de curând, şi-a reluat şi activitatea muzicală.

Cătălin o duce şi el foarte bine, mai ales că săptămâna trecută a fost contactat de reprezentanţii postului Kanal D, care i-au propus un job avantajos, din punct de vedere financiar.

"Am semnat recent contractul şi sunt foarte mulţumit din toate punctele de vedere. Momentan nu pot să spun cum se numeşte emisiunea, dar vă asigur că este un proiect interesant, pe sufletul meu. Eu voi fi singurul prezentator, iar showul se va difuza de marţi în trei săptămâni, în prime-time", a declarat Cătălin Crişan pentru Click!

Solistul a renunţat la televiziune în urmă cu un an şi jumătate, atunci când a plecat de la Romantica, imediat după Teo Trandafir. El a prezentat matinalul alături de Catinca Roman şi de Nicoleta Voica.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg