Cristi Borcea, mire de trei ori, tată de 9 ori

13 septembrie 2018
image
Valentina a povestit ieri, la cununie, că a fost cerută de nevastă încă de când Borcea era în pușcăriefoto: Mihai Ionescu

Viaţa lui Cristi Borcea bate orice telenovelă. Omul de afaceri şi Valentina Pelinel au spus ”Da”, miercuri după-amiază, 12 septembrie, la Starea Civilă din oraşul Voluntari. Evenimentul a fost unul discret şi a avut loc doar în prezenţa câtorva invitaţi şi a rudelor. Dar de ce graba asta? Noua doamnă Borcea e iar însărcinată. De data aceasta face gemeni!

Cristi Borcea (48 ani) şi Valentina Pelinel (37 ani) sunt în al nouălea cer. Ei au decis să facă pasul cel mare, la doar două luni de când omul de afaceri a fost eliberat condiţionat din penitenciar, şi s-au prezentat, emoţionaţi, la Starea Civilă din oraşul Voluntari, unde au spus un hotărât ”Da”.

”Da, e adevărat, ne căsătorim”, a confirmat pentru Click!, înainte de cununie, mireasa Valentina Pelinel. La eveniment au participat câţiva prieteni şi rudele celor doi. Dar de ce graba asta? Pentru că noua doamnă Borcea e iar însărcinată. De data aceasta face gemeni!

“Mă simt fericită şi împlinită. Cristi vrea să avem fetiţe. Deocamdată nu ştim. Ce-o vrea Dumnezeu”, a declarat Valentina, după ce a devenit doamna Brocea. Ea este femeia care l-a aşteptat şi a suportat criticile celor din jur în toată perioada în care omul de afaceri a fost încarcerat.

image
Patrick, fiul cel mare, se ocupă acum de afaceri

”Dacă nu aş fi avut familia, şi în primul rând pe Valentina, nu ştiu dacă şi cum treceam. Este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina. Au fost patru ani şi trei luni de sacrificii, de iubire, nu se putea fără iubire şi sacrificii, sau sacrificii fără iubire. Îi îmbrăţişez pe copii după patru ani şi trei luni, ani foarte, foarte grei”, a declarat Cristi Borcea la ieşirea din penitenciar pe data de 2 iulie.

image
Alina a plecat cu cei doi copii în America

Fostul patron de la Dinamo a mai declarat însă că perioada de detenţie a lăsat urme adânci în sufletul său şi că va avea nevoie de ajutor de specialitate pentru a depăşi acest moment dificil.

image
Milan a început de luni grădiniţa

“După această perioadă trebuie să merg cel puţin o lună la psihiatrie. Trebuie să iau ceva medicamente pentru problemele pe care le am. Începi să apreciezi tot mai mult oamenii de lângă tine, oamenii care ţi-au fost aproape în această perioadă. Voi merge la doctor, voi face teste. Să nu credeţi că a fost uşor şi că nu lasă urme aceşti patru ani. În interior au fost multe frământări”, a mai declarat Cristi Borcea după eliberare. Dar Valentina a fost cel mai bun psiholog pentru Borcea. De când a ieşit din penitenciar, îndrăgostiţii au stat numai în vacanţe.

image
Cu Mihaela s-a însurat în 1988

După cununia civilă, cei doi şi apropiaţii lor au petrecut la restaurantul “Doi cocoşi”. A doua zi, ei vor pleca în luna de miere în Turcia, la Bodrum, unde Borcea va face şi terapia psihologică de care tot vorbea.

Borcea a făcut doi copii din puşcărie

image
A făcut nuntă fastuoasă cu Alina în 2011

Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni în 2014 de către Curtea de Apel şi a fost eliberat pe 2 iulie 2018. Dar în timpul acesta nu a stat cu mâinile-n sân. În iulie 2015, Alina, soţia de atunci a afaceristului, i-a făcut o fetiţă, al doilea copil al cuplului, iar în iunie 2016, Pelinel, cea care îi devenise iubită i-a făcut un băieţel, pe Milan. Micuţul este cel de-al şaptelea copil al omului de afaceri, care urmează să mai aibă încă doi moştenitori. Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea din 1988 şi până în 2011, cu care are trei copii.

image
Valentinei i se vede deja burtica

După divorţ s-a căsătorit imediat cu Alina Vidican care i-a făcut şi ea doi copii, apoi la fel de repede au şi divorţat. În paralel, Borcea a mai avut o relaţie cu o avocată căreia i-a făcut o fetiţă. Pe de altă parte, top modelul Valentina Pelinel, a fost căsătorită 7 ani cu politicianul Cristian Boureanu, din 2007 până în 2014.

A făcut nuntă fastuoasă cu Alina în 2011 jpeg
Cristi are mare grijă de soţia lui
Gabi Bădălău jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
image
andreea si cabral
oana zavoranu jpg
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg