Cristi Borcea șochează: "Mai vreau un copil, al zecelea, dar numai cu Valentina". Poza care i-a pus pe gânduri pe fani

Ultima actualizare:

    Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copiifoto: Instagram
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copiifoto: Instagram

Are 9 copii la 51 de ani, dar Cristi Borcea nu se lasă! Vrea și al zecelea copil și tot cu actuala nevastă, iubirea vieții lui, Valentina Pelinel, cu care are deja un băiețel și două fetițe.

“În patru ani de pușcărie am făcut patru copiii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copiii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră oricine se retrage la carapace”, a declarat Cristi Borcea, invitat la emisiunea lui Mircea Dinescu de la Prima TV, “Poezie și delicatețuri”. Fostul lider al "spartanilor" are 9 copii cu 4 femei.Cu prima soție, Mihaela Borcea, fostul boss de la Dinamo are doi băieți și o fată: Patrick (22 ani), Melissa (17 ani) și Angelo (17 ani). Cu Alina Vidican, Borcea are un băiat și o fată, George Alexandru (8 ani) și Gloria (5 ani). În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o altă fată, Andreina Carolyn Christine (12 ani). Valentina Pelinel, ultima soție, i-a dăruit lui Borcea până acum trei copiii: un băiat Milan (4 ani) și gemenele Indira Maria și Rania Maria, de 2 ani și 2 luni.

Valentina, chestionată deja despre o posibilă sarcină


    Valentina Pelinel i-a liniștit pe fani: nu este însărcinată în acest moment
Valentina Pelinel i-a liniștit pe fani: nu este însărcinată în acest moment

În ton cu declarațiile soțului ei, din emisiunea lui Mircea Dinescu, Valentina Pelinel a pus și ea pe Instagram o fotografie sugestivă, în care Cristi Borcea îi ține mâinile în jurul taliei, gest care a atras comentarii, întrebări și laude din partea fanilor virtuali: "Vine bebe?! E puțin sugestivă poza și mâinile pe burtica ei!", a scris o doamnă, iar răspunsul Valentinei a venit rapid: "Nu e bebe". Tot această imagine, trecută prin ceva filtre care au șters ani de pe chipurile celor doi, i-a făcut pe internauți să exclame: "Valentina ești superbă! Și domnul Borcea, dar pare prea transformat".

“După pușcărie am rămas cu traume, nu dorm noaptea”

Cristian Borcea (51 de ani) a terminat perioada de detenţie şi a fost eliberat condiționat în noiembrie 2019. A doua perioadă în care a fost încarcerat a durat 9 luni și a venit ca urmare a unei condamnări pe care a primit-o în dosarul cu retrocedarea ilegală de terenuri, în februarie 2019. Cumulat cu Dosarul Transferurilor, Borcea avea de executat o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni, din care a stat închis 5 ani şi o lună. Acum, omul de afaceri și-a reluat viața, dar spune că a rămas cu traume puternice din vremea în care a stat în puşcărie. “La pușcărie, era deschis doar o oră, atât ieșeam la aer pe zi, restul stăteam înăuntru 23 de ore. Nu am fost nevrozat, dar am mari probleme cu somnul. Nu dorm noaptea, a doua zi dorm. De când am pierdut campionatul cu Urzinceni, am fost în Germania, mi-au făcut tratamente, nimic. Noaptea citesc, ce să fac? Sunt momente și acum, după doi ani, în care visez ce se întâmpla în pușcărie. Am rămas cu traume”, a mai povestit Cristi Borcea.


    Valentina Pelinel, Cristi Borcea și cei trei copii pe care îi au împreunăfoto: Instagram
Valentina Pelinel, Cristi Borcea și cei trei copii pe care îi au împreunăfoto: Instagram

Ce l-a salvat pe Borcea la faliment: "Am rămas fără bani de două ori. Tot la butelii am ajuns”

Cristi Borcea avea fler pentru afaceri încă din adolescență, când a ponit afacerea cu butelii. Viața l-a adus în situații grele când a pierdut toți banii, însă omul de afaceri a reușit să iasă cu fruntea sus întotdeauna. Mai mult, în timpul petrecut la închisoare, Cristi Borcea și-a mărit averea. „Mama e olteancă și tata din București. După 90, eu am fost cu buteliile. Am jucat fotbal la Progresul și Victoria, apoi m-au dat la Moreni. Un prieten de-al meu, Costel, care mi-a devenit fin mai apoi, era gestionar la butelii. Am avut momente de rătăcire când am pierdut banii cu Caritasul, dar și acum tot de butelii mă ocup. Am fost gestionar prima dată. La trei luni de la Revoluție m-a prins cu 15 mii de lei în tapițeria mașinii. Am făcut fabrica de butelii. Am rămas fără bani de două ori și tot la butelii am ajuns”, a mai povestit Borcea.

„Dinamo e ținuă pe aparate de suporteri”

Cristi Borcea a fost director la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe. Omul de afaceri deplânge acum soarta deplorabilă în care a ajuns clubul unde a făcut carieră. „În 1995, am prins ocazia și am venit director de marketing la Dinamo. M-a luat domnul Dinu. Mi-a cerut bani să-mi ia costume, cravate, că eu umblam în blugi. Aveam 25 de ani. M-a plimbat la Roma cinci ore pe jos, îmi curgea sângele. Am avut profesor bun! Dinamo trece printr-o criză în momentul de față. E ținută la aparate de suporteri, trăiește din mila suporterilor, din cotizațiile lor. Până când nu va avea un stadion al ei, Dinamo nu-și va reveni. Acum jucătorii joacă pe 2000 de euro. Totul se învârte în jurul cașcavalului, dacă nu ai cașcaval nu ai nici șoricei”, a mai spus Borcea, la Prima TV.

Citește și:

Cristi Borcea și-a recunoscut operațiile estetice: "Am câte puțin din toate"

Cristi Borcea, despre averea fabuloasă, timpul petrecut în închisoare și femeile din viața lui: "Toate drumurile au dus la Valentina"

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg