Cristi Borcea, surpriză de proporții pentru Valentina Pelinel de „Ziua îndrăgostiților”! „Asta înseamnă iubire”

14 februarie 2021
article img
Cristi Borcea, surpriză pentru Valentina Pelinei, de Ziua îndrăgostițilorFoto: Arhivă personală

Sărbătoarea împrumutată „Valentine's day”, denumită la noi „Ziua îndrăgostiților” l-a făcut pe Cristi Borcea să îi ofere partenerei sale un gest romantic, având în vedere și numele de „Valentina” pe care aceasta îl poartă.

De Sfântul Valentin, Borcea nu s-a uitat la bani și i-a făcut un cadou mult dorit Valentinei Pelinel, care i-a scris partenerului ei un mesaj emoționant de mulțumire pe rețelele de socializare.

Cristi Borcea, cadou generos pentru Valentina Pelinel

„De ziua mea, surpriza lui a fost un vis împlinit pentru mine: trupa mea favorită, Gipsy Kings, a fost live. Asta înseamnă iubirea. Un Valentine's Day fericit să aveți!", a scris Valentina Pelinel pe Instagram.

În imaginea publicată de Valentina pe rețelele de socializare se poate observa cum cuplul a și dansat pe ritmurile trupei favorite a Valentinei, exact ca în filmele romantice.

article img
Foto: Arhivă personală

Însă asta nu a fost tot! Borcea i-a daruit Valentinei și un buchet imens de flori, așa cum obișnuiesc îndrăgostiții în această zi specială. Valentina Pelinel (39) şi Cristian Borcea (50) sunt părinţi cu normă întreagă, în special în această perioadă a izolării. Afacerile au trecut pe plan secund, iar o bună parte din timp este dedicată acum celor trei copii pe care îi au împreună, Milan şi gemenele de un anişor. Acest lucru nu înseamnă însă că părinții nu își fac timp și pentru ei, mai ales la ocazii speciale, pe care le celebrează mereu împreună, așa cum ne-au obișnuit.