Cristi Brancu, despre căsnicia Andreei Tonciu: «Ea l-a iubit mai mult»

simeon stalpnicul png
Andreea Tonciu și soțul ei

Andreea Tonciu și soțul ei sunt în centrul atenției publicului deoarece s-au vehiculat vorbe conform cărora, cei doi ar urma să se despartă definitiv. Presa a scris despre cei doi că s-ar fi certat pe plajă în Mamaia, însă Andreea a negat totul, mărturisind că Daniel nici nu ar fi venit acolo.

Cristi Brancu a publicat un mesaj pe blogul personal în care a explicat cum înțelege el povestea de dragoste dintre Daniel Niculescu și Andreea Tonciu. Fosta asistentă tv a mărturisit că tot ce se spune despre divorțul dintre ei doi este neadevărat.

„Iubirea înseamnă să fii TU. Și acum, și în veacul vecilor. Amin.Și nimic nu trebuie să te schimbe, nicio opreliște, nicio constrângere. În dragoste nu există NU. Nu există NU AI VOIE. Ci doar ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA ORICE, ȘI LUMEA. Vorbim despre povestea uneia dintre cele mai vesele fete din România. Se numește Andreea Tonciu. Indiferent dacă e genul tău, cititorule, sau nu, e bine să reții, în cunoștință de cauză, că Andreea Tonciu nu își numără bărbații din viața ei cu zecile. Nu a trăit niciodată cu un bărbat pentru banii lui. Poate doar dorința ei de a fi celebră a îndemnat-o către o sumedenie de gesturi, unele extravagante, altele mult prea frivole. Dar era felul ei gălăgios de a petrece, într-o lume de fete de oraș în care s-a simțit ca peștele în apă. Nu am fost fanul ei niciodată, nu-mi plac stridentele, dar am reținut, în modul său foarte “decibelic” de a trăi, o sinceritate care valorează mai mult decât mii de femei ipocrite care pozează în sfinte, dar au făcut cele mai mari mizerii existente”, a scris Cristi Brancu.

Cristi Brancu a mărturisit că el consideră că Andreea l-ar iubi mai mult pe Daniel decât o face el, fapt pentru care ea renunțase la televiziune pentru că lui nu i se părea normal ca ea să fie expusă pe micile ecrane.

„Într-o bună zi, când credea că o dragoste adevărată, pe viață, e greu de găsit, Andreea l-a găsit pe el. Soțul. Genul discret de băiat din oraș. Iubirea lor, căsnicia lor, copilul minunat, totul contura o Tonciu evoluată. În fond, această primă generație a pițiponcelii s-a liniștit. Numai că Andreea devenise tăcută, reținută. Dincolo de ziduri nu era însă dorința ei de a renunța la distracția lumii, ci o interdicție. A soțului. Unde există interdicție nu există iubire. Dar Andreea a acceptat embargoul ani de zile. Noua Andreea Niculescu nu mai e decât în parte Andreea Tonciu, deși erau una și aceeași persoană.Dar nu pentru multă vreme. Fructul oprit va fi mereu mai gustos decât orice pe lumea asta. Andreea s-a visat Niculescu, dar nu a încetat niciodată să fie Tonciu. El, orgolios, a plecat, ea a revenit pe mese, unde visa. Ceva e limpede: ea l-a iubit mai mult. Pentru că, în ciuda firii, a identității sale publice, a ales să renunțe la ea, de dragul sentimentelor lui. El a iubit, dar nu știu exact ce a iubit. Nu sunt convins că a iubit-o pe acea Tonciu. Pentru că iubești o femeie așa cum este, pentru ceea ce este. El nu a iubit-o pe acea Tonciu, ci pe cea cu același chip, dar cu alt comportament. Și nu e sigur că ceea ce se poate naște în loc are tot atâta sare și piper. Dar nu a înțeles că era doar o femeie cu sufletul în carceră?” a fost mesajul lui Cristi Brancu publicat pe blogul său.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
jude law phillipa coan jpeg
Adriana și Eliza Iliescu
harry charles jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
tribuna colo colo jpg
gazprom conducta
image
image
image
image
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
maurice munteanu