Cristian Boureanu se însoară a treia oară anul viitor


    Cristi Boureanu şi Laura Dincă sunt împreună de patru ani
Cristi Boureanu şi Laura Dincă sunt împreună de patru ani

După aproape patru ani de relaţie, Cristian Boureanu se însoară cu Laura Dincă. Celebrul fost politician face acest pas a treia oară, însă iubita lui e la prima experienţă de acest gen. Tocmai din acest motiv, frumoasa blondină caută o rochie de mireasă specială, pentru nunta din 2019.

În ultima vreme a avut numai ghinioane. Pe de o parte procesele cu fosta nevastă din cauza fiicei lor, pe de altă parte necazurile cu poliţia din cauza cărora a şi făcut puşcărie câteva luni bune. Doar iubirea Laurei Dincă (22 de ani) i-a mai alinat suferinţa lui Cristian Boureanu (45 de ani) şi l-a ajutat să-şi ţină fruntea sus, iar dovada aceasta de loialitate l-a ajutat să ia cea mai importantă decizie din viaţa lui. Astfel, afaceristul s-a decis să-şi pună pirostriile a treia oară, anul viitor. ”Laura şi Cristi se vor căsători în 2019. Anul acesta a fost unul în care au stat, s-au relaxat şi au stabilit lucruri importante, printre care şi nunta. Au ales şi naşii, s-ar putea să aibă chiar două perechi de naşi, dar încă nu sunt decişi cu locul. Ei vor să se căsătorească în străinătate, însă asta depinde de un lucru important, căci lui Cristi trebuie să i se ridice interdicţia de a părăsi ţara”, ne-au povestit surse din anturajul Boureanu-Dincă. 

Laura a fost la Paris ca să-şi caute rochie de mireasă
Laura a fost la Paris ca să-şi caute rochie de mireasă

Acum, viitoarea miresică este în focuri pentru a-şi găsi rochia perfectă. ”Laura este entuziasmată şi îşi doreşte o rochie specială. A fost pe la magazinele din Bucureşti, însă caută şi prin străinătate. A fost în Franţa de curând, a văzut câteva modele, dar mai are timp până la anul să găsească rochia minune”, a mai povestit pentru Click! aceeaşi sursă. Un lucru este cert, Boureanu nu vrea să facă şi cununia civilă, şi pe cea religioasă în aceeaşi zi. 

Şi fosta soţie s-a recăsătorit

Pelinel s-a căsătorit cu Cristi Borcea
Pelinel s-a căsătorit cu Cristi Borcea

Cristian Boureanu are la activ două căsnicii ratate. El a mai fost căsătorit cu Irina, care i-a dăruit şi o fată, pe Ioana (17 ani). Căsnicia s-a încheiat cu scandal, după ce Irina l-a înşelat cu naşul de botez. Cu a doua soţie, fotomodelul Valentina Pelinel, Boureanu credea că va rămâne până la adânci bătrâneţi, însă povestea s-a sfârşit după 7 ani, în 2014. Gurile rele spun că blondina îl înşela cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit recent şi căruia i-a dăruit un băieţel. În plus, Pelinel este în prezent gravidă cu gemeni.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
cub brigitte pastramă png
politisti
mic dejun foto pixabay
image
image
image
image
cub puya tudor chirilă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg