Cristian Tudor Popescu, despre Turcescu: „Sunt uluit de delirul mistic pe care l-a afişat”

Ultima actualizare:

    Foto: Arhiva Click!
Foto: Arhiva Click!

Cristian Tudor Popescu s-a declarat uimit de „delirul mistic” pe care Robert Turcescu l-a afişat în timpul confesiunii sale televizate, potrivit căreia a fost locotenent colonel sub acoperire.

„Sunt uluit de acest delir mistic pe care l-a afişat în seara asta. Nu înţeleg termenii pe care i-a folosit, în legătură cu ce? Impresia e că cel puţin să fi omorât pe cineva ca să foloseşti genul ăsta de termeni dostoievskieni în mizerie, din ăştia cu eliberare, cu uitaţi-vă în adâncul vostru”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24. „Pentru asta trebuie să existe o reclamaţie din partea respectivului serviciu. Trebuie cineva să se declare parte dăunată în treaba asta. E treabă lungă, nu cred că vom asista la aşa ceva. Deci, deocamdată nu există nimic de alura misticoidă a lui Turcescu în legătură cu Dumnezeu şi alte lucruri de soiul ăsta”, a mai spus Cristian Tudor Popescu, potrivit gândul.info.

Jurnalistul crede că Robert Turcescu nu a facut dezvăluirile „dintr-o revelaţie produsă ieri noapte, din moment ce asta datează de atâţia ani şi nu a simţit nicio nevoie şi nu a avut nicio ezitare să fie extrem de vocal la TV în diverse situaţii”.  El a amintit că Robert Turcescu „a negat cu vehemenţă” faptul că a fost locotenent colonel.

„Ne amintim povestea cu Oprea şi cu acele liste de avansări, acum se află în faţa unei minciuni stridente pe care atunci a produs-o”, a mai spus jurnalistul, potrivit aceleiaşi surse.

"Nu ştiu cât de vinovat e Turcescu, ce a făcut, pentru ce se pocăieste, se spovedeşte, mărturiseşte în felul ăsta. Parcă e un pastor de prin Noua Anglie”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net