Cristina Bălan, adevărul despre "Vocea României": "Nu am pile!"

Ultima actualizare:

    Cristina Bălan a fost aleasă de Tudor la sfârșitul reprezentațiilorfoto: captură Pro TV
Cristina Bălan a fost aleasă de Tudor la sfârșitul reprezentațiilorfoto: captură Pro TV

S-a înscris la Vocea României, a întors toate scaunele la audiţiile pe nevăzute, a intrat în echipa lui Tudor Chirilă şi a ajuns în acest moment până în semifinalele concursului muzical. Cristina Bălan trece printr-o serie de trăiri interioare după ultima ediţie specială a emisiunii, care a avut loc la 1 decembrie. Criticată de unii pentru că a intrat în concurs deşi are în spate o carieră muzicală solidă şi este susâinută de Tudor Chirilă, artista s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume.

Cristina Bălan (34 de ani) nu este nici pe departe atât de fericită cum şi-ar putea închipui unii după ce a ajuns până în semifinale. Artista care a făcut parte din trupa Impact a vrut să clarifice lucrurile şi a explicat de ce a luat decizia de a participa la "Vocea României". Cristina Bălan face parte din echoipa lui Tudor Chirilă, iar după ultimele două dueluri, antrenorul a decis să meargă mai departe cu ea. Ultima ediţie a reuşit să umple paharul cântăreţei, după ce a auyit tot felul de insinuări la adresa ei. 

"Da, sunt o cântăreaţa care a avut o carieră, piese pe radio, videoclipuri. Am muncit mult pentru toate astea. Nu am primit nimic de-a gata şi nu am făcut compromisuri care să contrasteze cu caracterul meu. Nu ştiu tertipuri, trucuri; actul meu artistic este spontan şi firesc. Acum, în acest concurs, am venit cu sufletul deschis, dorindu-mi să fiu auzită aşa cum nu am mai fost, până acum. Port o ştampila house-tehno-eurodance care nu este decât o infimă parte din ceea ce înseamnă muzicalitatea mea. O mulţime de oameni nu ştiu că eu pot cânta şi altceva. Mă asociază doar cu Babe şi alte piese Impact. Între timp eu m-am maturizat, am traversat diferite etape de viaţă şi am evoluat (simt eu).

Ceea ce mă bulversează este că multe persoane care mă apreciau, după spusele lor, acum, când am nevoie de susţinere şi de încurajare, au dispărut pur şi simplu din perimetrul meu virtual şi tac. Sigur, există posibilitatea să nu mă mai aprecieze şi atunci este cumva de înţeles că nu au pentru ce să mă susţină. (...) Pe scenă acestei emisiuni îmi pun sufletul pe tavă. Nu am pile, nu mă folosesc de carieră mea, dimpotrivă ea îmi aduce un prejudiciu. 

Şi sunt câţiva ani de când nu am mai apărut public. Aş dori că acele persoane care mă critică pentru participarea la Vocea, prin prisma carierei mele trecute, să cunoască cruzimea industriei muzicale. Există vreun artist consacrat care să dorească să devină concurent la o emisiune, dacă acea carieră mult discutată îl ajută în vreun fel? Cu alte cuvinte, voi cei care mă scuipaţi în gând şi nu numai, credeţi că pentru mine acest show este un moft? Aud/văd aceeaşi placă repetată până la obsesie, într-un efect de turmă înfricoşător: concurenţă neloială", a scris Cristina Bălan pe contul ei de socializare.

Artista a explicat că nici măcar nu s-a înscris la această emisiune pentru ea. "Tot ce simt este că sunt doar un om, că toţi oamenii de pe acest pământ. Un om care îşi plăteşte facturile, care munceşte, care are o familie de care-i pasă atât de mult încât e în stare să înfrunte tot veninul din lume. Sunt şi mama şi soţie şi copilul mamei mele. Cum îi scriam cuiva chiar azi, în fiecare zi mă sparg în cioburi şi mă adun la loc pentru a mă sparge din nou şi din nou. Este foarte interesant cum mulţi te apreciază când nu scoţi capul deasupra, dar când o faci, încep să te urască doar pentru că nu mai eşti demn de milă şi pentru că te zbaţi să faci ceva pentru ţine. Culmea este că nu pentru mine mă zbat, dar asta se va dezvălui la momentul oportun", a completat ea.

Cristina Bălan a dispărut câţiva ani din peisajul muzical. ea a devenit mămica unor gemeni superbi, care acum au doi ani.   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net