Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului. ”Deja i-am găsit și bărbat!”

Ultima actualizare:

    Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt împreună de șapte lunifoto: arhiva personală
Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt împreună de șapte lunifoto: arhiva personală

Emoții mari pentru viitoarea mămică Cristina Cioran! Însărcinată în patru luni, actrița a dezvăluit, miercuri, sexul bebelușului. „Sunt foarte fericită să vă anunț că vom avea o fetiță! Abia aștept să o strâng în brațe, emoțiile mă copleșesc. Deja i-am găsit și bărbat: va fi băiețelul Adelei Popescu, clar!”, a anunțat vedeta, printr-un mesaj video postat pe contul ei de Instagram.

Cristina Cioran va deveni mamă, pentru prima oară, în luna septembrie. Actrița și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, sunt în culmea fericirii și abia așteaptă să-și strângă fetița în brațe.

Ajunsă la 43 de ani, Cristina Cioran aproape că renunțase la gândul că va deveni mamă. „Un medic ginecolog mi-a zis că nu am nici o șansă la vârsta asta să mai rămân însărcinată. Dar am găsit-o pe doctorița mea, care m-a încurajat, și uite că am rămas însărcinată pe cale naturală. Am făcut niște analize, care au ieșit ok. Am și un fibrom, indicația e de cezariană. Nu pot naște natural, e și vârsta. Cunosc femei care au rămas natural la 47 de ani. Nu aveam o mare problemă dacă nu rămâneam gravidă, mă duceam în vacanțe, în cluburi, aveam eu ce face”, a spus actrița, la Antena Stars.

Cristina Cioran și tatăl fetiței, împreună de șapte luni

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, pe care l-a cunoscut la o petrecere, au o relație de șapte luni. Cei doi locuiesc deja împreună. Bărbatul are o afacere în Capitală, cu haine. Acum că vedeta este însărcinată, cei doi se gândesc să facă și cununia civilă. “Suntem de 7 luni împreună. Din ce văd eu, acum relațiile nu mai durează o viață. Important e să fie copiii fericiți. Ne doream foarte mult un copil, dar nu am crezut că o să se întâmple așa repede. Am evitat să mă căsătoresc. O să facem nunta. M-a cerut chiar de când ne-am cunoscut. Dar mi-am pierdut certificatul de naștere. Trebuie sa merg la Constanța să-l refac și nu am starea necesară acum”, a mai spus actrița, la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net