Cristina Cioran a plecat la mare de ziua ei! «Bebelușa este încă la incubator!»

image
Cristina Cioran și-a sărbătorit ziua de naștere la marefoto: arhiva personală

Cristina Cioran a împlinit 44 de ani la scurt timp după ce a devenit mamă! Pentru a trece mai ușor peste trauma suferită în timpul nașterii premature, Cristina a dat o fugă la malul mării, unde a avut parte de relaxarea mult-dorită.

Cristina Cioran, care este încă în perioada de lăuzie, a postat câteva imagini cu ea pe Instagram, într-o rochie lungă de plajă, sub umbrelă. Chiar și de pe malul mării, Cristina a fost numai cu gândul la Ema, fetița ei care încă este ținută de medici la incubator.

Actrița a născut prematur, la 17 iulie, o fetiță. Medicii au decis să o externeze după doar câteva zile de la naștere, însă fiica ei a rămas internată în spital, fiind la incubator, până când va crește suficient pentru a putea fi luată acasă.

Citește și:

Cristina Cioran, adevărul despre nașterea prematură: «Am făcut toxiinfecție». Fetița e la incubator și nu mănâncă singură

Cristina Cioran are posibilitatea de a-și vizita fetița doar de două ori pe săptămână, și numai după realizarea unui test Covid. ”Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție. Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte… iar Ema mea a rămas în spital, la incubator, sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea. O voi putea vizita de două ori pe săptămâna cu test Covid, o voi putea mângaia atât cât mi se va permite, ca să nu îi punem în pericol viața”, a scris Cristina, pe Instagram.

Citește și:

Cristina Cioran, vești mai bune despre bebeluș, după ce a născut prematur. “Și-a revenit, respiră singură!”

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Referendum în Donbas  Ilustrație a portalului EU vs Disinfo jpg
incendiu S5 foto ISU B If jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg