Cristina Cioran, adevărul despre nașterea prematură: «Am făcut toxiinfecție». Fetița e la incubator și nu mănâncă singură

cristina cioran jpeg
Cristina Cioran

Cristina Cioran (43 de ani) este încă în stare de șoc după ce duminică, 18 iulie, s-a văzut nevoită să nască prematur, cu două luni înainte de termen. Actrița a ajuns de urgență la Spitalul Municipal, după ce a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a declanșat contracțiile! Din fericire, la acest moment, atât proaspăta mămică cât și fiica ei, Ema, sunt în afara oricărui pericol, dar vor mai sta o perioadă în spital, bebelușa fiind încă la incubator.

Cristina Cioran a dezvăluit, în premieră, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro Tv, care au fost cauzele care au dus la nașterea prematură a fiicei ei. „Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus Cristina, intrând în direct de pe patul de spital, la Pro TV.

Cristina Cioran a născut duminică seara și de abia azi dimineață a fost lăsată să-și vadă fetița, care se află la incubator. „Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, în funcție de starea copilului, de la zi la zi. Oricum azi mai rămân. Aici sunt liniștită că au doctorii grijă de ea. Trebuie să mai stea în incubator câteva zile, pânâ când începe să mănânce singurică. Iubitul meu nu poate să intre în spital, spitalul e carantinat. Nu e singurul caz. E plin aici de copii născuți prematur”, a mai spus actrița, epuizată după naștere.

Citește și:

Iubitul Cristinei Cioran, de la agonie, la extaz: “A luat-o Ambulanța și a dus-o la Spitalul Municipal, acolo e cu bebelușa”

Cristina Cioran a născut prematur. «Rugați-vă pentru fetița mea!». Micuța a venit pe lume la 29 de săptămâni

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
index (1) webp
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp