Cristina Cioran: «În „Fermă”, unii concurenți au băut suc şi au mâncat ciocolată»

Ultima actualizare:

    Cristina Cioran a făcut dezvăluiri din timpul filmărilor la „Ferma Vedetelor”
Cristina Cioran a făcut dezvăluiri din timpul filmărilor la „Ferma Vedetelor”

În 2015 o vedeam la coada vacii, în primul sezon al show-ului “Ferma vedetelor”, filmat în pădurea de la Cocani, județul Dâmbovița.

Acum am întâlnit-o la coada tigăii, la un concurs culinar. Cristina Cioran ne-a vorbit, cu detașare, despre dezamăgiri, regrete și planuri de viitor.

  • Reporter: Suntem pe Transfăgărăşan la un concurs de gătit. Eşti invitată de onoare şi ai ales să faci un preparat pe bază de peşte. Chiar îţi place să găteşti?

Cristina Cioran: Îmi place foarte mult să gătesc. E una din pasiunile mele. Gătesc mai ales când am chef, poate să fie şi 12 noaptea.

  • Şi ce găteşti? Îţi place mâncarea tradiţională sau preferi ceva mai sofisticat?

Şi, şi. Noi în general preferăm mâncarea mai dietetică. Evităm anumite alimente. Nu mănânc pâine, foarte rar facem pâine în casă. La 6 luni facem două zile de pâine. Ori pâine neagră, ori de secară, variaţii cu seminţe, ceapă... Ne facem pofta.

  • Dar ţii regim? Ai ţinut vreodată?

Da... cred că de când m-am născut! Nu am o siluetă perfectă, din contră sunt predispusă la a avea kilograme în plus şi am avut grijă mereu, e o luptă permanentă cu tot ce e în jurul nostru.

  • La «Ferma Vedetelor» ai slăbit de voie, de nevoie.

Nu am slăbit aşa mult. 6 kilograme cu totul. Dar în ultima lună, nu în primele, cum mă aşteptam.

  • Ciudat, atunci trebuia să fie şocul alimentar.

Nu, pentru că noi am avut ce să mâncăm la început. Nu am murit de foame. Doar că mâncam aiurea, combinam mămăligă cu brânză, cartofi cu pâine. Efortul fizic era foarte mare şi ţi-era foame tot timpul. În ultima lună am dat jos, în plus făcusem muşchi de la muncă, arăta corpul foarte bine.

  • Poţi să-mi spui trei lucruri care ţi-au plăcut şi trei care nu ţi-au plăcut în fermă?

Trei lucruri care mi-au plăcut: că am cunoscut viaţa la ţară. Eu nu fusesem la ţară, n-am crescut la ţară, nu mergeam în copilărie ca alţi colegi de-ai mei în vacanţe la bunici. Apoi am învăţat o grămadă de lucruri care se fac la ţară: de îngrijit animale, de muls, de făcut produse: brânză etc. A treia: oamenii, gaşca. Ne-am împrietenit. Dar vezi tu, pe deoparte oamenii în situaţie de criză se pot descoperi, împrieteni, dar când revii la viaţă ta nu mai e acelaşi lucru, nu mai ai timp, ai alte priorităţi, ai viaţa ta. Nu poţi rămâne într-o anumită zona. Relaţiile bune au rămas, dar nu pot fi la fel. Acolo practic locuiam împreună, în viaţă reală nu mai e acelaşi lucru.

  • Ai avut şi dezamăgiri din partea unora dintre concurenţi?

Şi da, şi nu. Acolo oricum lucrurile sunt la altă intensitate. Ce se vede pe tv e 2% din ce se întâmplă. Sunt nişte oameni necunoscuţi în viaţa de zi cu zi, puşi împreună, departe de ai lor şi de lucrurile lor, orice gest e un pic exagerat, orice cuvânt spus e un pic exagerat. Totul are altă însemnătate.

  • Ce ţi-a lipsit cel mai mult?

De acasă? Tot! Cele trei lucruri care nu mi-au plăcut: frigul pe primul loc. Am dormit la -20 de grade. Toaleta din curte un chin. Am nevoie de confortul minimal. De o baie. Peste asta am trecut foarte greu.

  • Ai mai încerca?

Nu ştiu. Never say never! De ce nu? Acum că am trecut o dată prin experienţa asta mi-ar fi mult mai uşor. Al treilea lucru care nu mi-a plăcut a fost că unii au avut avantaje cât am stat acolo şi nu a fost corect.

  • La ce te referi?

Păi fix la asta. Chiar au fost unii avantajaţi, alţii au pierdut la duel, dar s-au schimbat regulile după ce au pierdut, alţii au cam trişat... nu o să mă apuc să fac acuzaţii, uitaţi-vă la show. Despre sezonul din Cipru nu ştiu nimic, ştiu doar ce s-a întâmplat când am fost eu acolo. Unii au mâncat ciocolată şi au băut suc. Dar nu mai contează...

  • Dar voi chiar aţi stat tot timpul acolo?

Da, da! Ştiu că mulţi au speculat că noi seara plecam la hotel. Nu, nicidecum. Ar fi fost absurd. Nu ai fi putut să trăieşti la intensitatea aia dacă ieşeai din mediul respectiv. De multe ori ne imaginăm cum ar fi să fugim. Dar nu ştiam exact unde suntem.

  • Te-ai îmbolnăvit acolo?

Nu. Corpul este incredibil. Se apără. Ştie exact ce să facă. Noi stricăm echilibrul minţii şi corpului cu tot felul de intervenţii.

Apropo că a venit vorba despre intervenţii. Ţi-ai făcut vreo operaţie estetică? Anul acesta împlineşti 40 de ani. Ai simţit nevoia să te întinereşti pe alocuri?

S-a spus despre mine că mi-aş fi făcut o reconturare a siluetei cu o parte din banii câştigaţi în Fermă. Fals. Nu că n-aş face. La timpul potrivit poate că m-aş da pe mâna esteticienilor. Dar deocamdată nu am făcut decât injecţii la nivelul feţei.

  • După „Fermă” te-ai retras puţin din viaţa mondenă. Aşa ai vrut tu sau nu au mai apărut alte proiecte la tv sau în teatru?

După „Fermă” am plecat din ţară, împreună cu Traian (n.r. iubitul Cristinei, instructor de scufundări) o perioada mai lungă de timp. Apoi am avut nişte probleme în familie. Mătuşa mea s-a îmbolnăvit şi am decis atunci că nu pot să ies. Nu pot să afişez nici un zâmbet.

  • Dar ce s-a întâmplat?

Mătuşa mea a murit după ce s-a luptat două luni cu bacteriile din spital. Am suferit enorm. Nu vreau să-mi amintesc!

  • Şi acum ce planuri ai?

Lucrez la un proiect tv. Nu e secret dar nu pot să spun mai multe atâta timpu cât sunt încă discuţii. În momentul de faţă lucrez la ARCUB că producător de evenimente. Lucrez aici din 2005 şi nu am renunţat niciodată la partea asta a vieţii mele nici când făceam matinalul cu Capatos. Terminăm emisiunea şi apoi veneam aici să-mi fac evenimentele. Nu pot să stau într-un singur proiect.

  • Pe plan profesional am înţeles. Sentimental? De când eşti cu Traian Văduva?


    Traian Văduva și Cristina Cioranfoto: Arhiva Personală
Traian Văduva și Cristina Cioranfoto: Arhiva Personală

De 7 ani.

  • Şi ce planuri aveţi? Auzeam că vreţi să vă căsătoriţi în 2017.

Nu. Nu avem nici un plan. Dacă nu ne-am luat până acum...

  • Şi copii?

Ne dorim. Să vedem poate anul ăsta. Vrem să plecăm în Indonezia, o lună, poate chiar mai mult. Eu sunt o workaholica. Acolo m-aş mai relaxa. Mi-ar prinde bine.

  • De Paşte ce faceţi?

Mergem cu familia la Slujba de Înviere la bisericuţa de lângă Arhitectură, la preotul Vasile Ioana. E un părinte drag mie, sunt momente când mă sfătuiesc cu el, mă ajută să îmi vindec sufletul. Apoi mergem la masă la mama lui Traian. Mama soacră se ocupă de tot: drob, friptură, ciorbică. Noi o să facem un desert, o ciocolată de casă. După aceea plecăm la mare în Grecia, să vedem cum sare peştele, să testăm cât de caldă e apa!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net