Cristina Cioran își va putea vedea fetița doar de două ori pe săptămână

image
Cristina Cioran a fost externată, după ce duminică a născut prematur

Zile pline de emoții pentru Cristina Cioran, care duminică, 18 iulie, a născut prematur, la doar 29 de săptămâni. S-a speriat, s-a panicat, s-a temut pentru sănătatea fetiței ei, Ema, apoi i-a mai venit inima la loc când medicii i-au dat asigurări că totul e sub control. Miercuri, vedeta s-a externat din spital. Nu și bebelușul, care va trebui să mai rămână o vreme în incubator. În prima noapte acasă, departe de el, vedeta tv și-a găsit timp să povestească prin ce-a trecut.

„Aș vrea să împărtășesc cu voi câteva gânduri despre tot ce s-a întâmplat în perioada asta. În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de încurajare pentru noi, cu povești similare. Nu mi-am imaginat că suntem atât de mulți și multe, cele care trecem prin astfel de momente, și vreau să vă spun că mă ajută enorm să merg mai departe și să prind curaj. Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine și aș vrea să mă scuzați că nu am reușit să răspund la telefon și nici la mesaje. Sunt acasă”, și-a început ea povestea, într-o postare pe Facebook joi, la ora 3.00 dimineața.

O va putea vizita de două ori pe săptămână, cu test COVID

Nu a mai putut rămâne în spital, din cauza regulilor stricte. Bebelușa, însă, a rămas în incubator, sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Le-a spus prietenilor virtuali că Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție. „O voi putea vizita de două ori pe săptămână, cu test covid. O voi putea mângâia atât cât mi se va permite, ca să nu îi punem viața în pericol. Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate ca să o putem lua acasă. Suntem doar doi părinți care încercăm să ne îmbărbătăm cu răbdare și credință. Vă mărturisesc că sunt prea emotivă ca să pot vorbi foarte mult despre ce s-a întâmplat, așa că vă rog să mă înțelegeți și încă o dată vă mulțumesc!”, a mai scris Cristina pe paginile ei de socializare.

kate middleton
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
cub octavia geamanu marian ionescu png
BeFunky collage (26) jpg
Melania şi Donald Trump
Alin Cocos și Monica Orlanda
soldati rusi in ucraina FOTO ZDF
Alla Pugaciova FOTO Twitter
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda