Cu cât vinde tenorul-fermier Vlad Miriță un curcan de 9 kg și un porc de 80 kg? „Ne adresăm unui public dispus să plătească un produs de calitate”

#Exclusiv Click!

Vlad Miriță, tenorul care și-a demonstrat măiestria vocală și la Eurovision, alături de Nico, în 2008, cu piesa „Pe o margine de lume”, deține o prosperă fermă, în Târgoviște. În exclusivitate pentru Click!, el ne-a vorbit despre acest mic business, care îi aduce un venit în plus. De lăudat este și gestul său pentru cei sărmani, fără posibilități financiare.

La ce preț sunt micii de Chindia și mușchiulețul de porc?

Artistul Vlad Miriță, devenit între timp și om de afaceri, ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre ferma sa din Târgoviște:

„Vara asta, spre deosebire de alți ani, se vinde bine și carnea de porc. Dacă, anii trecuți, se vindeau mai bine curcanul și puiul, acum chiar fiind în plin sezon de curcan, vara asta sunt cereri mari și la carnea de porc, vânzările sunt în tandem cu carnea de pasăre. Am mai crescut anumite prețuri, nu la tot, și progresiv, de vreo două ori, și cel mai mult la produsele de tip Premium, la cele mai solicitate, piept de pui, ceafă la porc, mușchiuleț”.

Iată și câteva prețuri, la produsele sale: ceafă porc-74,80 lei/ 400 de grame, piept curcan (bucăți mari)-104,30 lei/700 g,  cocoș de curte-164,70 lei/2,7 kg, un curcan întreg (tranșat) de 9 kilograme- 630,00 lei, micii de Chindia vită-porc- 81,00 lei/ kg, șorici pârlit tradițional-19,50 lei (TVA inclus)/200 g, mușchiuleț porc-82,00 lei/ 400 g, ouă de găină de țară proaspete-24,94 lei/ cofraj cu 10 bucăți, porc pășunat Ferma Soarelui întreg (carcasă) -4.000 lei/80 kg, carne tocata porc-36,40 lei/700 g, carne de lucru-39,00 lei/ kg , cârnați afumați simpli-46,40 lei/400 g.

Care sunt cei mai numeroși clienți ai săi?

Celebrul tenor are foarte mulți clienți, inclusiv din rândul sportivilor:

„Noi în portofoliu avem printre clienți, în proporție de 80%, mai ales familii tinere, cu copii mici și cu venituri cel puțin medii, care prioritizează hrana sănătoasă. Sunt însă și oameni foarte mulți bogați, pe care nu îi interesează ce mănâncă. Au început să cumpere de la noi și sportivii, mai ales oase de pasăre și de porc, renumitele pachete de ciorbă, de la pasăre avem partea de spinare cu gât si cu organe, și de la curcan, la fel, dar și oase de porc, care mai au și ceva cărniță pe ele, foarte bogate în colagen”.

„Ne adresăm unui public dispus să plătească pentru un produs de calitate”

Vlad Miriță explică, pentru Click!, și de ce prețurile sale la carne sunt mai mari decât într-un supermarket:

„Noi facem produse Premium, iar felul în care creștem păsările și porcii este total invers față de cum procedează industria. Prin urmare, și prețurile sunt pe măsură, noi ne adresăm unui public care e dispus să plătească un produs de foarte bună calitate, nu să îl sature de la ora 12.00 la 17.00, ci să îl hrănească, cu adevărat, să îi ofere organismului sănătate, să îi întărească sistemul imunitar.

Noi nu ne comparăm cu industria, suntem diametral opus. Scopul industriei e să producă mult și ieftin, al nostru este să producem calitativ, dar și să avem un profil, pe care să-l putem încasa și, mai apoi, reinvesti, ca acest mic business să fie sustenabil”.

Cum ajută pensionarii și oamenii străzii?

Vlad Miriță nu uită însă nici de cei sărmani, fără posibilități financiare, pe care adesea i-a ajutat cu produsele sale de carne, pentru gătit, pentru o masă sănătoasă și gustoasă:

„De obicei, copiii pensionarilor, plecați în străinătate, comandă de la noi, pentru părinți, îndeosebi o carne mai slabă, piept de pui, de curcan, dar și cârnați, însă nu cantități foarte mari. Mai facem și donații, pe la câte un azil de bătrâni sau vreunei asociații, care oferă mâncare oamenilor străzii, donăm produse și pentru o ciorbiță gustoasă”, ne-a mai spus Vlad Miriță, exclusiv pentru Click!

După EURO 2024, fiul lui vrea să devină fotbalist

Vlad Miriță mai susține că a urmărit cu emoție meciurile echipei noastre de fotbal la EURO 2024. Dar, nu singur, ci alături de fiul lui, în vârstă de 6 ani, un adevărat microbist. Mai mult, puștiul vrea să devină și jucător de fotbal, după prestația României în Germania: 

„Când joacă echipa noastră de fotbal mă uit cu interes. La EURO 2024 am retrăit clipele adolescenței, când echipa României era la Campionatul Mondial de fotbal, și ieșeam în stradă ca să ne strigăm bucuria. Fiul meu știe numele tuturor fotbaliștilor români de la Națională.

M-a pus să îi cumpăr adidași speciali, vrea să devină și el fotbalist. Oricât de mult ne-am fi dorit să învingem echipa Olandei, nu aveam cum, ei sunt foarte valoroși. Dar, am avut o prestație frumoasă, demnă.

Antrenorul Edi Iordănescu mi-a plăcut, e ambițios, cu un colectiv sudat. Iar galeria a fost spectaculoasă, am și rude și prieteni, care au fost la meciuri,. Momentul în care Imnul României a fost cântat de galerie a fost preluat de mai multe televiziuni din lume. A fost foarte frumos, echipa asta tânără a adus multă bucurie românilor”, mai susține Vlad Miriță, exclusiv pentru Click!

Vlad Miriță are însă și numeroase spectacole, în 2024:

„Am un concert la Botoșani, apoi, prin București, mergem un pic prin concediu, iar de prin toamnă iar se aglomerează programul artistic.. O să am și un turneu, prin mai mult orașe, Sibiu, Constanța, Arad, Oradea, plus multe alte surprize muzicale”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
antonia si fata maya 5 jpg
dj hardwell saga festival tiktok jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net