Cu ce brunetă se iubeşte Oţil în secret! E instructor de fitness și adoră să pozeze sexy!

simeon stalpnicul png
Dani Oţil și-a regăsit în sfârșit liniștea după despărţirea de Mihaela Rădulescu. Diana spune că are planuri serioase de viitor cu vedeta de la Antena 1

Preferă să păstreze discreţia despre viaţa sa personală, însă asta nu înseamnă că nu iubeşte! Click! a aflat că simpaticul „matinal” Dani Oţil se iubeşte cu o brunetă focoasă, care dă lecţii de fitness. ”Suntem la început, este o relaţie normală”, ne-a mărturisit Diana Senteş.

După despărţirea de Mihaela Rădulescu (47 de ani), de acum trei ani, Dani Oţil (36 de ani) are, în sfârşit, o iubită oficială. Este vorba despre Diana Senteş, o tânără de 27 de ani, profesor de fitness şi, spun apropiaţii, mare amatoare a localurilor exclusiviste din Bucureşti.

Chiar dacă se potrivesc ca două picături de apă, Diana şi îndrăgita vedetă a Antenei 1 sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor de iubire. Frumoasa brunetă ne-a spus însă că este tare fericită în braţele lui Dani şi că speră ca relaţia să meargă la fel de bine ca şi până acum. 

“Ne vedem, dormim împreună, atât cât îi permite şi lui timpul. Mă trezesc foarte devreme când sunt cu el, aud ceasul cum îi sună. Ne bem cafeaua împreună, după care fiecare la treaba lui. Suntem la început, este o relaţie normală”, ne-a declarat Diana Senteş. Cei doi vor să îşi trăiască fericirea departe de ochii curioşilor. “Momentan vrem să stăm să ne bucurăm de moment, am încercat să nu ne expunem”, ne-a mai spus iubita lui Dani.

simeon stalpnicul png
Diana Senteş a recunoscut pentru Click! că are o relaţie cu vedeta Antenei 1

Tânăra care l-a făcut pe Dani să simtă din nou ”fluturaşi în stomac”  după despărţirea de Mihaela Rădulescu are câteva ceva în comun cu „diva de la Monaco”.  Atât Diana, cât şi Mihaela sunt tunate, au silicoane şi acid hialuronic în buze. 

Există însă şi o diferenţă mare: deocamdată, Dani nu o ţine de mână în public pe aceasta şi nu o sărută cu patos, aşa cum făcea cu Mihaela Rădulescu. Apropiaţii tinerei spun însă că Diana are planuri mari de viitor cu vedeta tv. ”Despre relaţia cu Dani, ea mi-a povestit că vrea ceva serios, îşi doreşte un copil cu el. Însă el se ascunde, se tot fereşte să nu îi vadă cineva. Mi-a spus că au fost la film împreună şi s-au întâlnit în faţa cinematografului, ca să nu fie fotografiaţi”, ne-a povestit o sursă din anturajul lor.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
Bruneta adoră să se pozeze în ipostaze fierbinţi

Relaţie de 6 ani cu Mihaela Rădulescu

simeon stalpnicul png

Dani Oţil a iubit-o cu patos pe Mihaela Rădulescu timp de şase ani. Însă idila lor s-a încheiat la sfârşitul lui 2014, când diva de Monaco a ales să îl părăsească pe “matinal” pentru Felix Baumgartner. Se pare că acest lucru nu i-a picat deloc bine lui Dani, mai ales că cei doi aveau planuri de viitor împreună. Aşa că de atunci vedeta Antenei 1 nu s-a mai afişat, oficial, cu vreo domnişoară.

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
poster TeamBuilding
Retezat  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (3) JPG
meghan regina elisabeta a ii a profimedia
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg