Cu ce înlocuiește Nicolai Tand porcul la masa de Revelion? Cu rețeta asta nu dai greș! Invitații vor mai cere o porție!

#Exclusiv Click!

Dacă la masa de Crăciun friptura de porc este vedeta incontestabilă din meniu, împreună cu sărmăluțele, pentru Revelion, chef Nicolai Tand vă propune să încercați să o înlocuiți cu un alt tip de carne, mai ușoară și la fel de delicioasă, mai ales dacă și știți să o gătiți cum trebuie. 

Este vorba de steak-ul de vită care, deși costă ceva mai mulți bani, celebrul chef Nicolai Tand vă asigură că merită toată osteneala. 

„Eu unul nu mă omor neapărat după curcan de Revelion. O carne bună mi-ar place recunosc, dar o carne de vită.

Pentru că pe unde mergi ți se oferă cam aceeași mâncare în perioada asta: porcării, salată boeuf, sarmale etc. 

Eu, pentru masa de Revelion, aș alege vita sau un pește lejer, și așa se zice că e bine să mănânci în noaptea dintre ani pește ca să fi ușor, să treci prin viață așa ca peștele prin apă, în anul care vine. 

Mâncarea grea, mai ales de Revelion când mănânci târziu, nu e tare bună. Mâncarea e bună, dar trebuie să știi s-o mănânci. E ca băutura! O bei cu drag, dar, dacă nu știi s-o stăpânești, te pune jos. Așa e și mâncarea”, a declarat Nicolai Tand, în exclusivitate pentru Click!

Rețeta de Steak de vită a lui chef Nicolai Tand, ideală pentru masa de Revelion 

Și, pentru că vita este totuși o carne ceva mai pretențioasă de preparat, Bade vă învață cum să o gătiți și vă oferă iată rețeta perfectă pentru masa de Revelion, din acest an.

STEAK DE VITĂ

Ingrediente:

  • mușchi sau vrăbioară de vită
  • 1 crenguță rozmarin
  • un cub unt
  • sare de mare
  • piper negru boabe
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Piperul se macină într-un mojar. Piperul proaspăt va da o savoare aparte cărnii.

Carnea se rumenește într-o tigaie, cu puțin ulei de măsline. 

Se adaugă un cub de unt și crenguța de rozmarin. Se rumenește pe ambele părți, se stropește cu sosul format în tigaie, astfel carnea va absorbi din aromă.

După ce s-a rumenit pe ambele părți, se scoate pe un tocător de lemn. Se presară puțină sare mare și piper proaspăt măcinat, se feliază. Se servește cu mare poftă! Să vă fie de folos!Bon appetit!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte profimedia 0950220050 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Iasmina Hill și-a schimbat culoarea părului și a petrecut cu fast în Las Vegas de Revelion
image png
Mario Joy devine tătic în 2025
monica birladeanu colaj instagram jpg
Noul an l-a prins "căsătorit" pe Kamara
image png
banner Mihai Traistariu
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net