Cu ce probleme medicale s-a ales Stephan Pelger în urma bătăii primite! Este posibil să fie operat

Ultima actualizare:

    Cu ce probleme de sănătate s-a ales Stephan Pelger, în urma bătăii crunte pe care a primit-o la CannesFoto: Instagram
Cu ce probleme de sănătate s-a ales Stephan Pelger, în urma bătăii crunte pe care a primit-o la CannesFoto: Instagram

Problemele nu s-au terminat pentru Stephan Pelger! După ce a încasat o bătaie soră cu moartea la Cannes, celebrul designer a mărturisit că se confruntă și cu câteva probleme de sănătate, apărute în urma loviturilor primite în special în zona feței. Pelger acuză în continuare, la câteva zile bune de la incident, dureri în zona nasului și dureri de cap. De asemenea, creatorul de modă așteaptă decizia cadrelor medicale și în ceea ce privește o eventuală intervenție chirurgicală, deoarece acesta a explicat că a ajuns chiar să nu mai vadă bine, după ce a fost bătut cu bestialitate de către două agresoare.

Stephan Pelger se află în Germania și, după ce și-a făcut o serie de investigații, urmează să afle dacă va intra pe mâna medicilor pentru a fi operat. Creatorul de modă a susținut, de asemenea, că dorește să dea în judecată spitalul din Nisa unde a fost consultat inițial, deoarece cadele medicale de acolo nu l-au luat în serios și l-au lăsat să părăsească rapid unitatea medicală, deși el acuza dureri mari în zona capului. 

„În cursul zilei de azi voi afla mai multe detalii, dacă voi fi sau nu supus unor operații.Acum sunt în Germania, la părinții mei care sunt stabiliți aici de ani buni. Mi-am făcut ieri niște investigații care au durat 12 ore. Cei de la spitalul din Nisa, unde am ajuns duminică, mi-au dat drumul repede, deși le-am spus că am dureri la nas și de cap. La spitalul din Germania au descoperit că am probleme la ochiul drept, cu care nu mai văd bine, e retina rănită și e posibil să mă opereze. De asemenea, la nas și craniu am probleme, nasul și placa craniană sunt fisurate. Aștept să văd decizia medicilor și la ce serie de operații voi fi supus. Sunt decis să dau în judecată spitalul din Nisa pentru malpraxis. Doctorii de acolo mi-au zis că nu am nimic. Am în continuare dureri de nas și de cap”, a declarat Stephan Pelger pentru Pro TV


    Stephan Pelger a fost bătut cu bestialitate la Cannes, după o seară de petrecut în club Foto: Instagram
Stephan Pelger a fost bătut cu bestialitate la Cannes, după o seară de petrecut în club Foto: Instagram

Creatorul de modă a dat câteva detalii și în ceea ce le privește pe agresoarele sale și a explicat care sunt procesele pe care va urma să le poarte în instanță, ca urmare a incidentului îngrozitor prin care trecut. „Sunt deja date în urmărire generală în Franța. Am aflat că și clubul respectiv a fost închis. Deocamdată nu vreau să-mi pun familia în pericol și nu pot da mai multe detalii. Am doi avocați, așteptăm să aflăm toate concluziile și cel mai probabil le vom acționa în judecată pe cele două agresoare, pentru tentativă de omor, clubul – pentru colaborare la tentativă de omor și trafic de substanțe, pentru că poliția de la Cannes spune că mi s-ar fi pus un tranchilizant în băutură, deoarece nu țin minte să fi ieșit din club, m-am trezit în masină… Și dacă se adeverește că și spitalul din Nisa a făcut malpraxis, pentru că m-a trimis acasă cu nasul spart și fractură de craniu, o să dau și spitalul în judecată și vor fi trei procese. A fost totul ca într-un film de groază!”, a mai adăugat designerul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net