Cu cine a înlocuit-o Mihai Alexandru pe Nicola

Ultima actualizare:

    Mihai Alexandru şi Nicola, pe vremea când alcătuiau un cuplu de succesfoto: Click!
Mihai Alexandru şi Nicola, pe vremea când alcătuiau un cuplu de succesfoto: Click!

Se știe că până în 2007, an în care a divorțat oficial, Nicola a cules lauri pe scenă și datorită soțului ei, compozitorul Mihai Alexandru, cel care i-a făcut cele mai frumoase hituri. "Dincolo de noapte e zi", "Îți mulțumesc", "Milioane", "Lângă mine", "Honey", "Don't break my heart", "De mă vei chema" sunt doar câteva din compozițiile lui Mihai Alexandru. Iată că după separare, cei doi au mers în direcții diferite, iar acum Mihai scoate din joben melodii de succes pentru alți artiști.

Cea mai nouă piesă cu care se bucură de succes se numește ”Of, ce doare”, pe care a compus-o pentru Aurelian Temișan. Melodia face furori pe posturile de radio și de televiziune, dar și pe Internet, unde Aurelian Temișan a reușit să strângă într-o lună și jumătate, aproape 1.300.000 de vizualizări. Recent, pentru a face deliciul internauților, Aurelian a înregistrat și un cover al piesei, alături de o puștoaică talentată, pe nume Bianca (Bibi), în vârstă de numai 15 ani. ”Mi-a făcut mare plăcere să ne jucăm împreună cu și pe melodia lui Mihai Alexandru. Îți salut toți <bibișorii> și, dacă mai fac vreo melodie și îți place, ne băgăm!”, spune Aurelian despre colaborarea cu Bianca, alias Bibi.

”Mulțumesc, Aurelian Temișan pentru această frumoasă colaborare! Mulțumesc, Mihai Alexandru! Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele superbe! Vă îmbrățișez cu toată dragostea!”, afirmă puștoaica. Azi, 21 noiembrie, de la ora 19.00, Temișan va cânta în București la Teatrelli, alături de George Natsis (pian), Vlad Popescu (baterie), Adrian Flautistu (contrabas), într-un spectacol intitulat ”soul Serenade”, prezentat de Cristi Marica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net