Cu cine îşi face vacanţa Adela Popescu! Nu e Radu Vâlcan

Ultima actualizare:

    Adela Popescu vrea să încerce lucruri noi în acest anFoto: arhiva personală
Adela Popescu vrea să încerce lucruri noi în acest anFoto: arhiva personală

Adela Popescu este o mare amatoare de vacanţe, de aceea în prag de sărbători ea visează la o nouă destinaţie de vacanţă.

Vedeta a publicat pe blogul personal un mesaj în care detaliază pas cu pas ce mulţumită se declară de o anumită agenţie de turism, la care va apela pentru alegerea destinaţiei preferate de vacanţă. 

Deasemenea, blondina răspunde tuturor prietenilor virtuali, acesţia fiind în număr foarte mare pe blogul ei, cât şi pe pagina personală de Facebook. 

''Uite cu cine îmi fac eu vacanţa...'', a fost mesajul acesteia de pe reţeaua de socializare. 

''Chiar daca am intampinat ceva probleme in a va raspunde la mesaje ( au fost ceva “necazuri” tehnice), nu exista zi sa nu verific comantariile voastre. Ele imi dau curaj, ma pun pe ganduri, ma ajuta, ma deprima… In acest context, la una dintre postarile mai vechi va spuneam ca mi-e așa de dor de o vacanța la mare, soare, caldura, incit îmi petrec nopțile căutând pe internet vacanța de vis dar ca pina cind o voi găsi visez la ea cu ochii deschiși. La acea postare am primit un comentariu discret care ma indemna sa-mi “savurez visele împreuna cu Deluxetour.ro” . Curioasa, mandra, dar si in dificultate, am intrat pe site-ul lor. Surpriza mea a fost ca acesta este într-adevăr sloganul agenției iar pagina lor web este o adevărata fabrica de vise. Nu pot sa va spun încă prea multe despre Deluxetourdar cu siguranța voi cere si sfatul lor pentru a-mi planifica următoarea vacanțaaaaaaa!'', mesajul Adelei Popescu de pe blogul personal. 

image
image
image
image
image
image
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg