Cu cine s-a iubit Israela înainte de Liviu Arteni. Era la fel de tânăr

Ultima actualizare:

    Israela și Liviu au divorțat în 2017foto: CLICK!
Israela și Liviu au divorțat în 2017foto: CLICK!

Israela Vodovoz, afacerista care a murit pe 9 martie, în locuința sa din București, la doar 68 de ani, a fost o femeie cu spirit tânăr, pentru care vârsta era doar un număr în buletin. Relația cu Liviu Arteni este arhicunoscută, însă puțini știu faptul că afacerista s-a iubit înainte cu șoferul ei, tot un tinerel. Dezvăluirile au fost făcute pentru Click! chiar de vecina Israelei.

Săptămâna trecută, Israela Vodovoz a fost îmormântată de familie în Israel, iar după ceremonie rudele s-au ocupat și de apartamentul din București, de pe strada Mihail Kogălniceanu. Acesta rămăsese fără ușa pe care agenții de poliție au spart-o, pentru a intra înăuntru în seara de 9 martie, când afacerista a fost găsită fără suflare, în baie. Israela a avut o viață transparentă, pe care și-a etalat-o fără probleme la televizor.


    Israela și Liviu au făcut nuntă mare în 2008
Israela și Liviu au făcut nuntă mare în 2008

Mulți îl știu pe fostul ei soț, Liviu Arteni, cu care s-a măritat în 2008 și de care a divorțat în 2017, dar și pe primul soț, cu care are Israela a avut doi copii. Puțini știu însă că înainte să fie cu tinerelul Liviu, femeia a mai avut o relație, cu un băiat la fel de tânăr. ”Ea înainte a mai avut relații cu șoferul ei, care e la fel de tânăr. Locuiește aici în cartier. Ne spuneau vecinii, că eu nu am văzut. Băiatul a plecat de la ea după o ceartă, iar ea a fugit după el, țipând: <nu pleca, nu pleca>. Pe urmă l-a cunoscut pe Liviu în Grecia. Băiatul ăla avea vreo 30 de ani, tot puțoi așa, ca Liviu. Ea a fost o femeie frumușică, însă s-a îndrăgostit ușor”, ne-a povestit doamna Aneta, vecina Israelei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net