Cui i-a lăsat Denisa Manelista întreaga sa avere

simeon stalpnicul png
Denisa Manelista a lăsat în urma sa o mulțime de melodii pe care românii le ascultă, fie la petreceri, fie când au nevoie de alinare

Denisa Manelista murit ieri, la doar 27 de ani, după o lungă luptă cu o boală necruțătoare: cancerul. Artista a lăsat în urma ei lacrimi și durere. Înainte să moară, Denisa și-a anunțat familia cu privire la cui îi va lăsa averea sa.

După ce a dat muzica de petrecere pe cea populară la vârsta de 14 ani, Denisa a reușit să strângă o mică avere. După ce s-a îmbolnăvit, artista a hotărât să i-o lase surorii sale.

La doar 27 de ani, după cinci luni de luptă cu cancerul hepatic, manelista Denisa Răducu a pierdut lupta cu boala. Ieri, în jurul orei 4.00, aceasta și-a dat ultima suflare. La căpătâiul ei au vegheat în permanență mama, dar și sora acesteia, Corina Gabriela.

Cu cea din urmă a avut o relație specială. "Eu îi spun zilnic surorii mele cât de mult o iubesc. După familia mea, ea a cea mai importantă persoană pentru mine", spunea Denisa. De altfel, surorii sale i-a lăsat și toată agoniseala ei. Bunurile pe care și le cumpărase cu banii din cântat, și anume apartamentul, o mașină, bijuterii și câteva lucruri i-au fost lăsate prin testament acesteia. 

cub visarion alexa png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
image png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Captură foto cu un rus care își dă foc
Toma Petcu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg