Cum a ajuns câinele Sunny să aibă rubrică în emisiunea “La Măruță!


    Mihai Nae este dresorul de câini al vedetelorfoto: arhivă personală
Mihai Nae este dresorul de câini al vedetelorfoto: arhivă personală

Mihai Nae este dresorul de câini al vedetelor, care a reușit să-l pună cu botul pe labe pe Sunny, câinele care are propria rubrică în emisiunea lui Măruță! Patrupedul se numește Sunny și le-a dat mari bătăi de cap stăpânilor săi! Acum se pare că și-a găsit nașul, în prezența unuia dintre cei mai tari instructori canini de la noi, singurul dresor român acceptat să meargă la cursurile din America ale unui alt dresor celebru, Cesar Milan.

“Sunny e un câine adoptat de Raluca Boloș, colega lui Măruță de la ProTv, iar rubrica lui se numește «Sunny câine rău», pentru că distruge casa, sare gardul, se dă la oameni, la câini etc. Le-a distrus canapeaua stăpânilor, plinta. Am reușit să disciplinez cățelul, îi trăgea și foarte tare în lesă, nu îi asculta deloc, acum merge la pas, face așteptare în lesă, așteptare în punct fix, are rubrica lui, în fiecare vineri, «La Măruță», unde poate fi văzută evoluția pe partea de disciplină”, spune dresorul de câini al vedetelor, Mihai Nae.

Instructorul canin s-a lansat în muzică! Are o colaborare cu Uddi!

Dresează câini de 16 ani, dar pasiunea lui pentru muzică este mai “vie” ca niciodată! Instructorul canin Mihai Nae nu renunță la dragostea pentru animale, însă vine în atenția publicului cu debutul său muzical, piesa și videoclipul “EGO”, în colaborare cu UDDI.

razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
sebastian ghiorghiu jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png