Cum a apărut Irina Rimes pe scenă, la 11 zile de la operația complicată suferită

Ultima actualizare:
Irina Rimes, la spital
Irina Rimes, la spital

Irina Rimes s-a întors pe scenă după ce a scăpat de problema de sănătate care i-a pus viața în pericol chiar în seara Anului Nou, cântăreața suferind atunci o hemoragie internă care a dus-o direct la operație.

Irina Rimes a început anul 2020 pe patul de spital, având o problemă urgentă de sănătate, care nu mai putea fi amânată, chiar în seara de Revelion. Cântăreața a fost operată și, deși nu a dorit să ofere prea multe detalii publicului larg în legătură cu afecțiunea suferită, aceasta a dat de înțeles că problema a fost una de natură ginecologică, artista făcând și hemoragie internă.

Irina Rimes, din nou pe scenă după 11 zile de la operație

Se pare însă că greul a trecut, iar recuperarea a fost una rapidă pentru Irina, care la doar 11 zile de la incident s-a reîntors pe scenă, unde a dat dovadă de aceeași energie ca de fiecare dată. În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, cântăreața a susținut chiar și de pe patul de spital că regretul său cel mai mare din acea seară a fost faptul că nu a putut ajunge la concertul planificat chiar în seara de Anul Nou. 


    Irina Rimes, la spitalFoto: captură video
Irina Rimes, la spitalFoto: captură video

Artista s-a întors însă rapid pe scenă, susținând un concert în Berăria H. Irina a apărut în fața publicului zâmbitoare, purtând o ținută mai lejeră, puțin diferită față de cele cu care i-a obișnuit pe admiratorii săi în cadrul competiției „Vocea României”, unde a obținut recent scaunul de membru al juriului.

Acest concert a reprezentat primul pe anul 2020 susținut de cântăreață, urmând în schimb multe altele, cântăreața având o agendă încărcată. Totuși, Irina ar trebui să ia în considerare și o perioadă de repaos între concerte, pentru a se odihni și a evita să își pună sănătatea în pericol. Într-un comunicat emis de casa de discuri de care aparține, reprezentanții Irinei anunțau că problema sa de sănătate a apărut și în urma unei oboseli acumulate. 

Cine sunt medicii care au salvat-o pe Irina Rimes

În același timp, medicii care i-au salvat viața și cărora le-a mulțumit și personal, dar și pe Internet, sunt renumiți în secția de obstetrică-ginecologie. Alexandru Filipescu este conferențiar universitar și medic primar obstetrică-ginecologie, școlit în țară și în străinătate. Acesta lucrează la Spitalul Elias încă din 2004, în timp ce Raluca-Cornelia Uzum este cercetător științific și medic primar obstetrică-ginecologie. Cei doi au făcut parte din echipa salvatoare care i-a dat Irinei Rimes șansa de a lăsa în urmă greutățile lui 2019 și de a privi cu optimism spre 2020.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net