Cum a dezvăluit Adda sexul copilului pe care îl așteaptă


    Adda și Cătălin Rizea au avut cununia civilă la Târgu MureșFoto: arhivă personală
Adda și Cătălin Rizea au avut cununia civilă la Târgu MureșFoto: arhivă personală

Cântăreața Adda (24 de ani) a surprins pe toată lumea când a anunțat că se mărită și că este și însărcinată. În 28 mai a făcut cununia civilă la Târgu Mureș, unde și-a unit destinele cu Cătălin Rizea. După doar nouă luni de relație, cel care acum i-a devenit soț, a cerut-o de nevastă, iar povestea lor decurge mai repede decât s-ar fi crezut.

Talentata artistă nu se teme de viața de familie. Deși are doar 24 de ani și este mereu pe drumuri cu concerte în toată țara, Adda este acum soție, iar în curând va fi și mamă, semn că le poate avea pe toate, că poate împăca viața de familie cu cea profesională. Zilele trecute, blonda a și dezvăluit sexul copilului. Mai în glumă sau mai în serios, intenționat sau nu, cântăreața a lăsat să se înțeleagă că va avea un băiețel.

Tolănită în pat și avându-l alături doar pe cățelușul ei, pe care-l iubește ca pe ochii din cap, vedeta se uita la unul dintre meciurile de la Campionatul European de fotbal din Franța. Burtica din ce în ce mai proeminentă a încăput și ea în cadrul surprins chiar de Adda. "Mă uit la meci cu băieții mei", a scris ea alături de poză, dând astfel de înțeles că va îngroșa rândul mamelor de băieți din showbiz.

Adda va avea un băiețel
Adda va avea un băiețel
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub rona hartner png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
catherine zeta jones png
FotoJet (5) jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg