Cum a fost serbat Florin C─âlinescu de ziua lui, la finalul emisiunii? Ce cadou a primit

simeon stalpnicul png
Florin C─âlinescuFoto: Pro Tv

Vineri, 28 aprilie, maestrul Florin C─âlinescu a fost ├«ntr-o form─â de zile mari ╚Öi nu doar pentru c─â a fost prima Semifinal─â ÔÇ×Rom├ónii au talentÔÇŁ. Actorul a ├«mplinit 61 de ani, dar s-a sim╚Ťit mai energic ca niciodat─â.

C─âlinescu a avut parte de multe surpize ├«n cadrul primei edi╚Ťii LIVE ÔÇ×Rom├ónii au talentÔÇŁ, mai exact dou─â mici bucurii, ├«n persoanele celor dou─â concurente, Tatiana Kundik ╚Öi Antonina Goloseev, pe care abia a a╚Öteptat s─â le vad─â pe scen─â ╚Öi care l-au f─âcut pe actor s─â se piard─â pu╚Ťin ├«n visare.

Tulburat, ├«nfierb├óntat ╚Öi cu mici accese de ÔÇ×gelozieÔÇŁ dup─â reprezenta╚Ťia dansatorului Alexandru Oltean, Florin C─âlinescu a vrut s─â-i dovedeasc─â Mihaelei R─âdulescu ╚Öi publicului c─â ╚Öi el are c├óteva ÔÇ×r─âniÔÇŁ pe corp, ni╚Öte ÔÇ×urme de mici ╚Öi de mu╚ÖtarÔÇŁ pe care nu a ezitat s─â le arate. S-a descheiat la c─âma╚Ö─â ╚Öi ╚Öi-a ar─âtat burtica la public, st├órnind hohote de r├ós.

Simpatic, plin de umor, sarcastic, dar foarte pl─âcut de colegii de platou ╚Öi de telespectatori, maestrul C─âlinescu a avut parte ╚Öi de o surpriz─â dup─â ├«ncheierea primei edi╚Ťii LIVE. Colegii jura╚Ťi, spectatorii, concuren╚Ťii, to╚Ťi cei prezen╚Ťi ├«n sala de spectacol i-au c├óntat ÔÇ×La mul╚Ťi aniÔÇŁ. Cu siguran╚Ť─â, actorul a primit numeroase cadouri, unul fiindu-i oferit chiar ├«n platou, la petrecere: un poster cu exhipa emisiunii de care ├«l leag─â deja at├ót de multe amintiri frumoase.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg