Cum a prins-o Pepe pe Oana Zăvoranu ca îl înșela cu Tudy. Artistul le-a făcut flagrant: "Ce faci, vorbești urât cu mine de față cu fraierul?”

image
În toamna anului 2010 mariajul Oanei Zăvoranu cu Ionuţ Pascu, alias Pepe, avea să se destrame

Recent divorțat, Pepe (41 de ani) a făcut dezvăluiri picante din mariajul cu prima lui soție, Oana Zăvoranu (47 de ani)! Pentru prima dată, artistul le-a povestit unor prieteni, cu lux de amănunte, cum i-a făcut flagrant Oanei Zăvoranu, atunci când a aflat că îl înșela cu celebrul Tudor Tim Ionescu, zis Tudy. Pepe a dat totul pe față în cadrul podcastului "Țara arde", filmat alături de Micutzu, Vio Dragu și Bromania.

Pepe i-a urmărit cu mașina pe cei doi îndrăgostiți până la apartamentul lui Tudy și a confruntat-o direct pe Oana, atunci când acesta a ieșit de la Tudy de acasă. „Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam,că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat a ieșit cu el și am zic gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București, și eu, mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam”, a povestit Pepe, în cadrul podcastului "Țara arde".

Artistul bănuia că soția lui este infidelă, după ce a găsit niște imagini compromițătoare cu bruneta și amantul ei, Tudy, în calculatorul Oanei. Pentru a se convinge singur și a o putea confrunta, Pepe a urmărit-o pe Oana de mai multe ori până la apartamentul lui Tudy Ionescu. „Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis <<Ce faci, vorbești urât cu mine de față cu fraierul?>>. M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis <<Băi, boss, oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu, respect-o și duceți-vă mai departe>> și am plecat”, a mai povestit Pepe.

Prinsă în flagrant, Oana Zăvoranu a decis să plece cu scandal din casa fostului soț. Vedeta a luat tot ce se putea din casa fostului soț. Pepe a acuzat-o atunci pe actriță că i-a luat până și televizorul și canapelele din apartamentul lui. Oana Zăvoranu și Pepe s-au despărțit în urmă cu 11 ani, printr-un divorț cu scandal. Cei doi și-au aruncat atunci acuzații grave, cele mai multe fiind de infidelitate.

Citește și:

Pepe: «Am 7.000 de mesaje porno dintre Oana şi Tudy»

Oana a recunoscut: «Pepe m-a prins cu Tudy»

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Protest3 jpg
Baza militara Mihai Kogalniceanu FOTO Inquam Photos George Calin jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj