Cum a reacționat Gabi Luncă când a aflat că prietena ei, Ionela Prodan, a murit

Ultima actualizare:

    Ionela Prodan alături de fiicele eiFoto Facebook
Ionela Prodan alături de fiicele eiFoto Facebook

Ionela Prodan a decedat și a lăsat în urmă multe amintiri plăcute cu ea. Gabi Luncă a fost foarte tristă la aflarea acestei tragice vești conform cărora, Ionela Prodan, a murit. Cele două au colaborat mult timp împreună, iar Gabi Luncă s-a întristat foarte tare când a aflat că Ionela Prodan a decedat în jurul orei 9 seara în ziua de luni, 16 aprilie.

Gabi Luncă a povestit că în urmă cu mai mulți ani, ea avea pregătit un turneu în Israel, dar pentru că a fost implicată într-un accident, a rugat-o pe Ionela Prodan să meargă în locul ei. Gabi Luncă a fost foarte fericită că a reușit să ajungă să o cunoască atât de bine pe celebra cântăreață de muzică populară.


    Gabi Luncă
Gabi Luncă

„Boala asta e necruțătoare. Vă rog să mă credeți că a fost o lovitură în inimă. Are și de platină și de aur discuri și e foarte important în carieră acest lucru. Ăsta e un drum de care nu scapă nimeni. Așa suntem noi oamenii. Dumnezeu să întărească fiicele, nepoatele. Am avut un accident și am rămas mută și nu am putut să mai merg în Israel și am trimis-o pe ea. A venit la mine acasă și i-am făcut un repertoriu. Ea este mai mică decât mine, însă am auzit numai lucruri frumoase despre ea. Am fost foarte tristă când am aflat”, a declarat Gabi Luncă la Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net