Cum a scăpat fata lui Adrian Enache de portarul care a atacat-o EXCLUSIV

image
Diana, fiica lui Adrian Enache, este o adolescentă de o frumuseţe rară. Portarul a fost probabil incitat de formele ei apetisante, dar n-a bănuit când a atacat-o că fata a făcut mult sport şi poate riposta

Atmosferă apăsătoare în familia lui Adrian Enache, după ce fiica acestuia a ajuns la spital, atacată de paznic. Cântăreţul a povestit, în exclusivitate pentru Click!, că a fost anunţat de poliţie că fiica lui a fost agresată. Însă logodnica lui, Iuliana Marciuc, şi fiul ei, David, aflaţi în Turcia, au trecut printr-un coşmar, până au reuşit să dea de Diana.

Fiica lui Adrian Enache (48 ani), Diana Enache (17 ani), mai rămâne internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce a fost atacată cu un cuţit chiar de paznicul blocului din Băneasa, în care locuieşte tatăl ei, Adrian Enache şi logodnica acestuia, Iuliana Marciuc (46 ani), împreună cu fiul lor, David (8 ani şi jumătate).

”Diana mai stă în spital. I-am luat o rezervă. Mai are de făcut controale amănunţite, sunt tăieturile proaspete. Medicii o ţin sub observaţie... Îi schimbă pansamentele, să nu se infecteze...”, ne-a declarat ieri, artistul. Acesta a mai povestit că poliţia l-a anunţat de incidentul prin care a trecut fiica lui şi a Corinei Enache, fosta soţie a artistului. ”Am fost anunţat de poliţie. M-au sunat şi mi-au dat mesaj”, a povestit interpretul.

Adrian Enache s-a arătat revoltat de faptul că libanezul le-a spus poliţiştilor că ea l-ar fi înjurat. ”Fata mea nu înjură, dar sigur că acum el e disperat să spună orice, pentru că s-a nenorocit pe viaţă. Şi era să mă nenorocească şi pe mine!”, a mai declarat interpretul pentru Click! Fiica lui Adrian Enache a fost atacată cu un briceag de paznicul blocului în care locuieşte tatăl ei, după ce, sâmbătă, la ora şase, l-a chemat pe acesta să o ajute, întrucât nu avea curent electric în locuinţă. Agresorul, Kanan Ali (46 de ani), a fost reţinut pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru abuz în serviciu. Se pare că libanezul ar fi început să o pipăie pe fată şi a sfârşit prin a o înjunghia.

image
Adrian Enache a mers zilnic la Spitalul d Urgenţă Floreasca să-şi viziteze fiica, internată într-o rezervă

”Diana nu şi-a pierdut cumpătul. A avut prezenţă de spirit şi a putut să scape. Fiica mea face Tae Bo (nr. un program bazat pe o combinaţie dinamică de arte marţiale şi aerobic) şi acest lucru i-a folosit. Îl ştia pe portar,  iar el ştia că e fiica mea. Diana s-a luptat cu el… şi apoi a fugit la recepţia unui hotel din apropiere să ceară ajutor”, a mai spus Enache. 

În timp ce Adrian Enache a fost anunţat de poliţie, logodnica lui a fost sunată de administraţia blocului. Iuliana Marciuc se afla într-o vacanţă în Turcia, alături de fiul lor, David.

”M-am speriat foarte tare. Am primit telefon de la administraţia blocului la ora şapte dimineaţa. Nu am putut deloc să-l protejez pe David şi nu s-a liniştit nici eu, nici el, decât abia după ce a auzit-o la telefon pe sora lui. Au fost patru ore de panică. Nu ştiam ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat... Nu ştiam dacă e Diana sau nu, ulterior am primit telefon şi mi s-a confirmat că e vorba de ea şi că rănile sunt superficiale. Din când în când, Diana îşi petrece weekendurile la noi, dar acum eram plecaţi. Îmi pare rău că a trecut prin ce a trecut. Am vorbit cu ea, i-am urat putere, cu atât mai mult cu cât va avea un an greu, deoarece  va da la facultate. A terminat clasa a Xl-a cu note foarte bune”, ne-a declarat Iuliana Marciuc. Vedeta tv spune că agresorul îi ajuta mereu la diverse treburi. “Îl lua tot timpul pe David, din braţele lui Adrian, când îl vedea obosit şi îl ducea în cârcă. Ne ajuta la bagaje...”, ne-a mai povestit Iuliana Marciuc ieri, la întoarcerea din vacanţă.

Atacată de libanez în scara blocului

image
Acesta este blocul unde portarul libanez Kanan Ali a atacat-o pe fata cântăreţului

Atacată de libanez în scara blocului

Diana Enache a fost înjunghiată de mai multe ori sâmbătă dimineața, când s-a întors acasă de la o terasă din Herăstrău, unde a petrecut cu prietenele. Agresorul este libanezul Kanan Ali, portarul  blocului, în care locuiește Adrian Enache. Fiica lui Adrian Enache i-a cerut ajutor acestuia, când a realizat că nu e lumină în apartament. Bărbatul a fost reţinut pentru 30 de zile sub acuzaţiile de loviri şi alte violenţe şi pentru abuz în serviciu. El şi-a recunoscut fapta, susţinând că nu s-ar fi ajuns aici dacă fata nu i-ar fi adus injurii. 

image
Libanezul Kanan Ali a atacat-o pe fata cântăreţului
anamaria prodan3 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
1 meghan kate jpg jpeg
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
lacul vidra PNG
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
Kate Moss
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vedete nemachiate jpg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
Kate Moss
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
anamaria prodan3 png