Cum a slăbit Andreea Esca 6 kg vara aceasta. «Cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine»

Ultima actualizare:

  Andreea Esca a slăbit 6 kilograme vara aceastafoto: arhiva personală
Andreea Esca a slăbit 6 kilograme vara aceastafoto: arhiva personală

Andreea Esca (48 ani) arată mai bine ca oricând. Vedeta Știrilor ProTV a ținut vara asta o dietă care a ajutat-o să scape de 6 kilograme. Andreea Esca a povestit pentru Click! cum a reușit Esca să ajungă la 58 de kilograme și să se simtă mai bine în pielea ei.

Cert este că nu i s-a părut greu și este foarte mulțumită de rezultat. S-a întâmplat chiar ca Andreea Esca să țină dietă în același timp cu fiica sa, Alexia Eram (20 ani), cu care se înțelege de minune.

 • Click!: Andreea, ce dietă ai ținut vara asta? Se vede că ai slăbit! 

Andreea Esca: Da, am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, la Simona Colonescu, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult - eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc - și după aceea am mers la Metabolic Balance, la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel.

 • Nu ai eliminat nimic practic sau nu ai exclus nimic din meniul tău?

Nu, de exemplu nu mănânci mai multe feluri de proteine la o masă.  Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa.

Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o singură felie de pâine la masă, o felie, mă rog, mică, de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri.

 • Ți-ai dorit tu în mod special să slăbești?

Chiar am vrut eu să slăbesc pentru că luasem vreo 5-6 kilograme în plus față de cât am eu de obicei și nu mă simțeam bine.

 • Pe care le-ai dat jos…

Pe care le-am dat jos.

 • Pot să te întreb câte kilograme ai acum?

Acum am vreo 58 de kilograme și îmi propusesem să ajung la 57 jumate - 57 chiar, dar nu țin neapărat. La mine, de fapt, la toată lumea e important la vârsta asta să fie cumva în regulă și pentru corp, dar și pentru față, să arătăm bine.


  Andreea Esca este mândră de noua ei siluetăfoto: arhiva personală/Instagram
Andreea Esca este mândră de noua ei siluetăfoto: arhiva personală/Instagram
 • Obișnuiești să faci și cure de detox? Știu că toamna așa se procedează.

Nu, mai beam înainte sucuri de la detox, dar pur și simplu pentru că îmi plac, dar nu că am avut vreun program de detoxifiere. Nu mă pricep, nu știu cât de adevărate sunt chestiile astea cu detoxifieri, trebuie întrebată doamna Bilic, dar eu cred că corpul uman e foarte deștept și știe el singur, așa, să se detoxifice. Însă cred că e bine a mânca mai puțin.

 • S-a întâmplat vreodată să ții dietă în același timp cu Alexia?

Da, s-a întâmplat, am ținut odată cu ea, de exemplu pe cea cu Simona Colonescu am ținut-o cu ea odată. Era și mai ușor pentru că ne dăduse un regim și comandam la o firmă de catering care ne aducea mâncarea și atunci ne aducea amândurora și a fost foarte bine.

Citește și:

Andreea Esca şi fiica ei sunt răpitoare în costume de baie!

Nutriționist: putem slăbi fără să ne înfometăm. Iată regulile de bază!

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe  familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg