Cum a transformat Alya piesa “Din bucata mea de pâine”, a Ionelei Prodan

Ultima actualizare:
Alya și-a tras trupă de instrumentiști
Alya și-a tras trupă de instrumentiști

După succesul internaţional pe care l-a avut cu hitul „Sexy Mama”, Alya, una dintre cele mai sexy soliste de la noi, revine în forţă pe scena muzicii româneşti cu un cover inspirat după o melodie interpretată de regretata Ionela Prodan. Alya era îndrăgostită de muzica populară încă din copilărie, când îi cânta bunica.

Alya a ales să se inspire din folclor şi din muzica unor interpreţi populari, iar prima melodie pe care a transformată-o în cover este „Din bucata mea de pâine”, interpretată de regretata Ionela Prodan, care s-a stins pe 16 aprilie 2018. „Mi-am dorit să reinterpretez piesele care mi-au marcat copilăria, cântate de mama şi bunica mea atunci când eram micuță. De când mi-am făcut band cu instrumentişti profesionişti, profit de acest lucru şi încerc să interpretez nişte piese într-un stil acustic. Ionela Prodan a fost una dintre solistele care mi-au plăcut foarte mult, iar bunica îmi spunea că are cele mai adevărate versuri din muzica populară, care reflectă realitatea”, ne-a povestit solista.


    Alya și-a tras trupă de instrumentiștifoto: arhiva personala
Alya și-a tras trupă de instrumentiștifoto: arhiva personala

Alya va cânta și alte piese celebre din folclor

Alya regretă că nu a cunoscut-o personal pe Ionela Prodan. „Din păcate, nu am întâlnit-o. Cred că am văzut-o de departe la nişte evenimente mondene sau la o nuntă, nu mai ştiu exact”, a spus Alya, cu părere de rău că nu şi-a cunoscut personal unul dintre oamenii care au inspirat-o. Şi tot ea ne-a mai mărturisit că aceasta nu va fi singura melodie reinterpretată, căci vor mai fi şi altele din industria muzicii populare, pe care le va relua în manieră proprie. „Iubesc muzica populară, dar şi cea dance, cu care am copilărit şi sper să le placă şi fanilor mei noile piese. Eu le-am îndrăgit, fac parte din copilăria mea şi din trecutul meu şi au un loc aparte în inima mea. Am multe viniluri (discuri vechi - n.r.) de dinainte de ‘89”, ne-a mai mărturisit cântăreața în încheiere. Pentru promovarea piesei împrumutate de la Ionela Prodan, Alya a realizat alături de colegii instrumentişti o şedinţă foto specială cu mai multe ţinute extrem de sexy.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net