Cum arăta Adi Sână la debutul trupei Akcent

7 noiembrie 2015
image
Adrian Sînă are o carieră în muzică de peste 16 aniFoto: arhiva personală

Chiar dacă publicul larg îl ştie pe solistul din trupa Akcent când aceasta era în formula de patru, Adrian Sână (38 de ani) a debutat mult mai devreme în muzică, alături de o cântăreaţă.

În 1999 se lansa pe piaţă trupa pop-dance Akcent, formată din Adrian Sînă şi cântăreaţa Ramona Barta. Împreună au filmat videoclipul piesei “Ultima vară”, care a fost hit în anul respectiv şi melodia a fost difuzată pe majoritatea posturilor de radio din România. Deşi succesul a fost mare, cei doi au rămas împreună doar până în 2001.

image
Adrian Sînă a avut primul mare succes cu "Ultima vară", în 1999

La dorinţa producătorului, compozitorului şi cântăreţului Adrian Sână, fomula s-a schimbat şi a mai adus în trupă încă trei băieţi: pe Marius Nedelcu, Mihai Gruia şi Sorin Brotnei. Astfel, Akcent a dat lovitura încă de la prima piesă, care s-a numit “Ţi-am promis” şi care a fost lansată în 2002.

De atunci şi până acum formula trupei s-a schimbat de mai multe ori şi din 2013 Akcent înseamnă doar Adi Sînă.

Cine e Adrian Sînă?

Adrian Claudiu Sînă s-a născut pe 18 aprilie 1977 în Baia Mare. Fost DJ la postul Radio Contact, Sînă a lansat trupa Akcent cu care a scos hit după hit. Solist, compozitor, producător şi manager, acesta a lucrat cu mai mulţi solişti precum Lidia Bubble, Sandra N., Maxim, Cojo, Andrei Vitan şi mulţi alţii. Sînă a urmat cursuri la Academia de Artă Teatrală şi Cinematografică Caragiale din Bucureşti. De patru ani are o relaţie cu Anca Serea, vedetă Prima TV, cu care are doi copii şi cu care se va căsători duminică, 8 noiembrie.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png