Cum arăta Adi Sână la debutul trupei Akcent

7 noiembrie 2015
article img
Adrian Sînă are o carieră în muzică de peste 16 aniFoto: arhiva personală

Chiar dacă publicul larg îl ştie pe solistul din trupa Akcent când aceasta era în formula de patru, Adrian Sână (38 de ani) a debutat mult mai devreme în muzică, alături de o cântăreaţă.

În 1999 se lansa pe piaţă trupa pop-dance Akcent, formată din Adrian Sînă şi cântăreaţa Ramona Barta. Împreună au filmat videoclipul piesei “Ultima vară”, care a fost hit în anul respectiv şi melodia a fost difuzată pe majoritatea posturilor de radio din România. Deşi succesul a fost mare, cei doi au rămas împreună doar până în 2001.

article img
Adrian Sînă a avut primul mare succes cu

La dorinţa producătorului, compozitorului şi cântăreţului Adrian Sână, fomula s-a schimbat şi a mai adus în trupă încă trei băieţi: pe Marius Nedelcu, Mihai Gruia şi Sorin Brotnei. Astfel, Akcent a dat lovitura încă de la prima piesă, care s-a numit “Ţi-am promis” şi care a fost lansată în 2002.

De atunci şi până acum formula trupei s-a schimbat de mai multe ori şi din 2013 Akcent înseamnă doar Adi Sînă.

Cine e Adrian Sînă?

Adrian Claudiu Sînă s-a născut pe 18 aprilie 1977 în Baia Mare. Fost DJ la postul Radio Contact, Sînă a lansat trupa Akcent cu care a scos hit după hit. Solist, compozitor, producător şi manager, acesta a lucrat cu mai mulţi solişti precum Lidia Bubble, Sandra N., Maxim, Cojo, Andrei Vitan şi mulţi alţii. Sînă a urmat cursuri la Academia de Artă Teatrală şi Cinematografică Caragiale din Bucureşti. De patru ani are o relaţie cu Anca Serea, vedetă Prima TV, cu care are doi copii şi cu care se va căsători duminică, 8 noiembrie.