Cum arată Andra gravidă în şase luni şi jumătate FOTO

Andra se pregăteşte să filmeze un nou videoclip
Andra se pregăteşte să filmeze un nou videoclip

Andra (28 de ani) e gravidă în şase luni şi jumătate, iar sarcina decurge fără probleme. Artista a mărturisit pentru emisiunea ''La Măruţă'', că are pofte, dar se abţine. Ea va aduce pe lume peste aproximativ trei luni o fetiţă.

Andra este, de asemenea, şi foarte activă din punct de vedere profesional. Ea se află în toiul filmărilor pentru un nou videoclip, şi a ales să îmbrace haine speciale pentru ea şi burtica ei. Totuşi, acestea i-au scos în evidenţă burtica destul de proeminentă.

"Am pofte, dar mă abţin. Poftesc la pepene roşu. Mişcă fetiţa, este foarte activă, mă simt bine, am început ultima parte a sarcinii care e un pic mai grea. Tati este foarte atent cu mine, David la fel, am doi băieţi care au grijă de mine. Nu prea port tocuri, sunt mai mult cu încălţări comode şi sport. Chiar dacă sunt la a doua sarcină mi-e teamă de alăptat şi de naştere", a mărturisit Andra pentru emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV.


    Andra se pregăteşte să filmeze un nou videoclip Foto: captură Pro Tv
Andra se pregăteşte să filmeze un nou videoclip Foto: captură Pro Tv

Sarcina Andrei este destul de avansată
Sarcina Andrei este destul de avansată

Andra, gravidă a doua oară

Andra este însărcinată din nou. Cuplul a aflat că vor deveni pentru a doua oară părinţi şi se pare că de data aceasta vor avea o fetiţă. “I-am spus lui Catalin într-un mod foarte firesc, nu am pus în scena vreo piesa de teatru. La un minut dupa ce am aflat eu, i-am spus şi lui. Ne-am bucurat nebuneşte şi acesta a fost momentul zero, clipa in care am pornit pe un alt drum frumos. Am avut greturi la inceput, dar nu cine stie ce. In limite normale. Este adevarat ca au existat zile in care am preferat sa mananc numai salate, pentru ca altceva nu am putut”, a declarat Andra. Cei doi au aflat sexul copilului, chiar de ziua lui Cătălin Măruţă şi au povestit că au plâns de fericire. Cuplul mai are un băieţel în vârstă de cinci ani. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
judecatori magistrati bani venituri pensii shutterstock
Ivana Knoll FOTO Instagram png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg