Cum arăta Bebe Cotimanis când avea plete. Actorul a împlinit 64 de ani


    Constantin Cotimanis  este unul dintre cei  mai simpatici actori,  fiind vânat de toţi  regizorii de seriale tv
Constantin Cotimanis este unul dintre cei mai simpatici actori, fiind vânat de toţi regizorii de seriale tv

Constantin Cotimanis sau Bebe, cum îl alintă prietenii, revine pe micul ecran cu rolul din serialul ”Vlad”, care va debuta pe 25 februarie, de la orele 20.30, la PRO TV. Luni, actorul a împlinit 64 de ani, prilej de a vă prezenta o fotografie cu celebrul sărbătorit, de pe vremea când purta plete şi mustaţă. Avea mare lipici la femei, şarm care însă nu a dispărut nici cu trecerea timpului.

”Bebe” Cotimanis a muncit din greu, în ultima vreme, la noul serial de la PRO TV, ”Vlad”, despre care artistul a menţionat: “Cezar Cristoloveanu sau “Inginerul”, după cum e cunoscut în închisoare, e convins de înţelepciunea sa şi e mereu cu un pas înaintea duşmanilor. Fiind un jucător înverşunat de şah, crede cu tărie că orice om are rolul lui în «Marele plan al Universului». Lui Cezar îi place să vorbească în ghicitori şi să împărtăşească poveşti de viaţă, ceea ce îl transformă într-o figură paternă pentru anturajul lui din închisoare şi mai ales pentru Vlad. El e cel care îl transformă pe Adrian în Vlad, îl învaţă să privească lumea cu scepticism şi să nu-i uite niciodată pe cei care i-au greşit. Cezar este de acord să-l ajute pe Vlad să se răzbune, dar nu putem fi niciodată siguri care este de fapt interesul bătrânului mafiot”.

Artistul are însă agenda plină. Este şi ”vocea” PRO TV, dar este prezent în toate colţurile ţării cu piesa ”Old Love”, alături de iubita lui, Iulia Dumitru, actriţă a Teatrului ”Alexandru Davila” din Piteşti.

Actorul, care luni a împlinit 64 de ani, era de nerecunoscut la debutul în lumea artistică, căci purta mustaţă şi plete. Fotografia lui face furori pe Internet. 

Cotimanis a devenit ”vocea PRO TV” în 2005, şi a fost distribuit în serialele tv „Lacrimi de iubire“, “Doctori de mame”, “Daria, iubirea mea”, “Inimă de ţigan”, “Pariu cu viaţa” sau “O nouă viaţă”. Anul trecut a jucat şi în două filme pentru marile ecrane, “Pup-o, mă!” şi în “Coborâm la prima”. Se bucură şi de o carieră internaţională. În 2000 a jucat în „Epicentrul“, pe Dimitri, iar în 2002 a apărut în „Amen“ (regia Costa Gavras), unde a intrat în pielea personajului Preeffer. 

Şi ei au fost pletoşi, iar acum sunt chelioşi!

Odată cu trecerea timpului, vedetele au rămas fără podoaba capilară. Dacă, la debut, Marcel Pavel (59 de ani) şi actorul Mugur Mihăescu (51 de ani) se lăudau cu pletele lor, iată că acum nu le rămâne decât să se uite cu nostalgie la pozele din tinereţe, pe care le păstrează cu sfinţenie, în album.

Dacă primul ne bucură în continuare cu piesele lui, Mugur şi-a deschis câteva localuri în Centrul Vechi din Bucureşti. Acesta va rămâne mereu însă în amintirea fanilor ca Leana sau Garcea din serialul „Vacanţa Mare”, difuzat atât de PRO TV, dar şi de Kanal D. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
Anamaria Prodan
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg