Cum arată Corina Caragea în costum de baie

Corina Caragea s-a îndrăgostit de Thailanda
Corina Caragea s-a îndrăgostit de Thailanda

A revenit la peisajul de iarnă după ce săptămâni întregi s-a afişat doar în costum de baie. Corina caragea a publicat primele fotografii din vacanţa pe care a petrecut-o în Thailanda, iar prezentatoarea ştirilor sportive se poate lăuda cu o siluetă de vis.

Plaje cu nisip fin, ape turcoaz, elefanţi, cascade spectaculoase, maimuţe, crocodili. Asta a văzut Corina Caragea (33 de ani) în Thailanda, dar şi ea a avut ce arăta. Bruneta a făcut furori în costum de baie într-o vacanţă în care a experimentat de toate. A vizitat, a mâncat bucate tradiţionale, a băut cocktail-uri din fructe proaspete şi a bătut plajele în lung şi-n lat. Toate astea au rămas doar amintiri acum pentru brunetă, care preferă să nu se trezească la cruda realitate şi să mai arunce câte un ochi pe sutele de fotografii pe care le-a făcut în vacanţa exotică.


    Corina Caragea s-a îndrăgostit de Thailandafoto: arhiva personală
Corina Caragea s-a îndrăgostit de Thailandafoto: arhiva personală

"Eu m-am cazat în Koh Samui câteva zile şi apoi în Koh Phangan alte câteva zile. Cea din urmă e preferata mea. Mai puţin comercială, sălbatică, având încă farmecul autentic, păstrat în ciuda valurilor de turişti. Toţi vin atraşi ca un magnet de ţara «zâmbetelor», aşa cum i se spune Thailandei. Şi a contrastelor, aş spune eu. Şi a libertăţii. “Thai” chiar înseamnă «libertate» în thailandeză", a notat Corina Caragea pe blogul personal.

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg