Cum arată Geanina Ilieș la trei ani după ce a plecat din televiziune! Frumoasa a lăsat pupitrul știrilor Antena 1 pentru a fi antreprenor

Timp de 15 ani, Geanina Ilieș a fost o prezență continuă la pupitrul știrilor, în special la jurnalele de știri ale Antenei 1. Deși perioada activitații pare scurtă, în lumea televiziunii se poate vorbi de o carieră, pe care frumoasa prezentatoare a ”înghețat-o” pentru debutul său într-o zonă profesională total diferită: un debut ateprenorial de succes având în vedere că satisfacția propriei afaceri, un salon de remodelare estetică, o ține încă departe de tentația de a fi iar întâlnită prin intermediul micilor ecrane.

Chiar dacă a trecut o bună perioada de la ieșirea sa din galeria vedetelor de televiziune, am regăsit-o pe Geanina Ilieș (33 ani) tot în centrul atenției, la un eveniment de top în high-life-ul românesc, lansarea în România a IQOS3 și IQOS 3 Multi, dispozitivele datorită cărora milioane de oameni din întreaga lume au renunțat la consumul de țigări convenționale.

La fel de frumoasă ca în perioada când strălucea la pupitrul știrilor de weekend al Antenei 1, Geanina Ilieș mărturisește că îi place mult ceea ce face, că se descurcă bine, ba chiar are de gând să se extindă și nu ascunde faptul  că a avut ceva oferte în ultimii ani, de la posturi de la câteva posturi de televiziune,  pentru a se întoarce la munca ce a făcut-o una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune. ”Am  vrut să fac o schimbare în viața mea, mi-am dorit o schimbare, am zis că pot să fac mai mult pentru mine. Sigur, m-a ajutat mult experiența acesta în televiziune, am strâns multe idei și asta m-a ajutat foarte mult în ceea ce privește promovarea salonului, comunicarea cu clienții etc. Am avut curajul să fac o schimbare și am calculat totul foarte bine”, spune Geanina Ilieș despre noua sa imagine, aceea de femeie de afaceri.

Material realizat cu sprijinul IQOS

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub theo rose anghel damian png
cub razvan ciobanu png
fabrica mustar tecuci jpg
stres
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png