Cum arată Luminița Dobrescu la 75 ani. A venit pentru o zi în țară, să se vadă cu Fuego

Ultima actualizare:

    Luminița Dobrescu, prima câștigătoare a Cerbului de Aurfoto: Cinemagia
Luminița Dobrescu, prima câștigătoare a Cerbului de Aurfoto: Cinemagia

Luminița Dobrescu a venit în țară doar pentru o zi, pentru a se vedea cu Fuego (45 ani). Prima câștigătoare a Cerbului de Aur din România locuiește în Italia și arată senzațional la 75 de ani.

Artista este foarte elegantă și cochetă. Melodia ”Să readucem dragostea”, lansată de artistă și de Fuego la începutul anuluil se bucură de mare succes. 


    Fuego și Luminița Dobrescufoto: Facebook
Fuego și Luminița Dobrescufoto: Facebook

"Mare bucurie am avut să mă reîntâlnesc cu minunata doamnă Luminița Dobrescu! Mi-a povestit cum e viața în Italia, ce proiecte noi are în plan și cum reușește să se întrețină, de arată așa special! Și-a amintit vremurile frumoase de la finalul anilor '60, când era star la noi și când a câștigat celebrul concurs ”CERBUL DE AUR”! Am realizat împreună, anul trecut, pentru cei care nu știu, minunata piesă ”SĂ READUCEM DRAGOSTEA”. Muzica îi aparține și îi mulțumesc pentru faptul că mi-a încredințat acest cântec. Versurile sunt semnate de Narcis Avădănei, iar orchestrația de Alexandru Gorgos! Luminița Dobrescu este unul dintre artiștii emblematici ai României, cu pregătire și timbru aparte, cu sensibilitate și plăcere de a cânta! Este iubitoare de artă și de frumos, fiind colecționară, asemeni mie, având, ani de-a rândul, propria galerie!”, spune artistul. 

c

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png