Cum arată mama Ancăi Serea: „Eroina mea”

Ultima actualizare:

    Anca Serea a prezentat-o lumii pe mama eiFoto: arhivă personală
Anca Serea a prezentat-o lumii pe mama eiFoto: arhivă personală

După ce a anunțat că este însărcinată pentru a cincea oară, Anca Serea a ales să facă public un lucru rar: o fotografie cu mama sa.

Deși are 35 de ani, Anca arată extraordinar de bine. Cu toate că așteaptă cel de-al cincilea bebeluș, soția lui Adrian Sînă reușește ca prin miracol să își păstreze silueta de invidiat. Frumoasa știristă de la Prima TV va fi din nou mamă peste doar două luni, iar în proporție de 70 la sută va fi băiețel.

Invitată la emisiunea  “Refresh”  a Oanei Turcu,  Anca Serea a ales să o prezinte publicului și pe cea care i-a dat viață. Vedeta a postat pe Facebook o fotografie de la filmări, alături de un mesaj scurt, dar extrem de plin de înțelesuri: “Cu eroina mea, mama! Am filmat o ediție specială  #refresh by Oana Turcu. Emoții, amintiri, mândră tare cu o așa bunică!” Cu siguranță Anca nu este singura persoană care are cu se mândri, căci mama ei se va bucura curând de privilegiul de a fi bunică pentru a cincea oară.

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună doi copii: pe Noah (3 ani şi jumătate) şi pe Ava (2 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (14 ani) şi pe Sara (7 ani)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net