Cum arată primul soț al Matildei Pascal Cojocărița și ce zice despre mariajul ei cu Ștefan Cigu

Ultima actualizare:
Alaturi de sotul ei, violonistul Ştefan Cigu
Alaturi de sotul ei, violonistul Ştefan Cigu

Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu formează un cuplu frumos de 26 de ani. Cei doi s-au întâlnit la jumătatea vieții și își trăiesc dragostea ca în tinerețe. Interpreta de muzică populară a mai avut însă un mariaj, din care a rezultat fiul ei, Alin. Iată cum arăta fostul soț al artistei și cât de bine seamănă fiul Matildei cu tatăl lui!

Matilda Pascal Cojocărița, care a împlinit 61 de ani pe 4 octombrie, formează un cuplu sudat, de 26 de ani, alături de violonistul Ștefan Cigu. Când l-a cunoscut pe Ștefan, mariajul Matildei cu tatăl copilului ei se afla într-un impas. A pus punct căsniciei cu Ioan Cojocărița și a plecat de la Iași, unde locuia, la Bistrița, acolo unde Ștefan Cigu trăia împreună cu cei doi copii ai lui din prima căsnicie.

Matilda Pascal-Cojocărița: "Aveam fluturași în stomac"

Un an întreg a făcut Matilda naveta la Ștefan, până când s-a mutat de tot. Au luat-o de la zero amândoi. Ea cu un copil, el cu doi copii. Au avut curaj să formeze o nouă familie.


    Alaturi de sotul ei, violonistul Ştefan Cigu
Alaturi de sotul ei, violonistul Ştefan Cigu

”Când e dragoste nu mai vezi nici în stânga, nici dreapta. Tu crezi că fost ușor să fac naveta Iași-Bistrița prin zăpadă, prin ploaie, prin orice. Scăpam trenul, venea altul… iar el (Ștefan Cigu - n.r.) nu avea răbdare să ajungă trenul la Bistrița, venea la Vatra Dornei sau la Beclean înaintea mea, cu mașina. Aveam fluturași în stomac. Abia așteptam să vină. Când venea la mine venea ca vântul, când pleca era drumul foarte greu”, a povestit Matilda într-o emisiune, la Antena 1, în urmă cu un an.

Primul soț al artistei a fost rugbist

Au rămas împreună și au construit foarte multe lucruri amândoi. Alcătuiesc un cuplu frumos și pe scenă, și în viață. Amândoi veneau din căsnicii eșuate.

Ioan Cojocărița este primul soț al Matildei. Alin, fiul lor, este bucățică ruptă din tatăl lui
Ioan Cojocărița este primul soț al Matildei. Alin, fiul lor, este bucățică ruptă din tatăl lui

Ștefan îi spune în fiecare zi interpretei de muzică populară că este frumoasă și că o iubește. S-a simțit iubită și apreciată, cum nu se simțise în primul mariaj, chiar dacă obținuse un titlu de Miss, în 1979. Peste ani, primul soț al artistei, fost rugbist, le-a spus că ei doi chiar sunt făcuți unul pentru altul și că, ar fi trebuit ca ei să fie de la bun început împreună, însă soarta a făcut să se întâlnească mai târziu. A păstrat o relație bună cu fostul ei soț, care trăiește în Italia de ani buni. Matilda Pascal-Cojocărița are trei nepoți, doi de la fiul ei, Alin, pe Adam (6 ani și 8 luni) și pe Tudor (4 ani și 6 luni), și o nepoțică, pe Miriam Teodora (4 ani și 4 luni), de la fiul soțului ei, violonistul Horațiu Cigu.

Citește și:

Iată ce secrete şi diete au fostele «Miss România»!

Miss România a renunţat la 3 alimente şi a slăbit 10 kg în 2 luni

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg